Η Γαρμπή απαντά στον Κιμούλη - «Δεν είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου, είναι της μόδας η αλήθεια»

Το αφοπλιστικό σχόλιο της για τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Γαρμπή απαντά στον Κιμούλη - «Δεν είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου, είναι της μόδας η αλήθεια»

Η καταγγελία στον Γιώργο Κιμούλη έχει προκαλέσει τρελό σάλο, με την Καίτη Γαρμπή να δίνει την δική της αφοπλιστική απάντηση.

Δίχως σταματημό είναι αυτές τις μέρες οι καταγγελίες για κακοποίηση και παρενόχληση, με την Σοφία Μπεκατώρου να αποτελεί την γυναίκα που μίλησε ανοιχτά και ενθάρρυνε όλον τον γυναικείο πληθυσμό να ομολογήσει και να αποκαλύψει όλα όσα έχει βιώσει.

Έτσι, η Ζέτα Δούκα ομολόγησε στο Πάμε Δανάη την λεκτική και ψυχολογική βία που έχει υποστεί από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην παράσταση “Closer” το 2008.

Ωστόσο, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έδωσε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με τον ίδιο να αρνείται όλες τις κατηγορίες της ηθοποιού ενώ δεν δίστασε να πει ότι έχουν γίνει «της μόδας» οι καταγγελίες όπως αυτή που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου.

Η Καιτή Γαρμπή φαίνεται να εξοργίστηκε από αυτήν του την δήλωση για αυτό και του απάντησε δημόσια μέσω από μια μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Twitter.

Η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε συγκεκριμένα: “Δεν είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου, είναι της μόδας η αλήθεια”.

Η Καίτη Γαρμπή απαντά στον Γιώργο Κιμούλη

Ζέτα Δούκα: Το μήνυμα που έστειλε στην Γερονικολού μετά την εξομολόγησή της για τον Κιμούλη

Λίγα λεπτά μετά από την ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Γερονικολού, στην οποία κατήγγειλε τον Γιώργο Κιμούλη για τη συμπεριφορά του, η Ζέτα Δούκα έστειλε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μήνυμα υποστήριξης στην ηθοποιό.

Η Ζέτα Δούκα μίλησε σήμερα το πρωί για τη λεκτική και σωματική βία που είχε δεχθεί από τον Γιώργο Κιμούλη σε μία παράσταση που συμμετείχαν μαζί και έτσι η Κατερίνα Γερονικολού αναφέρθηκε στην άσχημη συμπεριφορά που είχε και απέναντί της ο ηθοποιός.

Θέλοντας να την υποστηρίξει δημόσια για την απόφασή της να μιλήσει, η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε μια φωτογραφία της ανάρτησής της και έγραψε: “Μόνο αγάπη και υπερηφάνεια για σένα κορίτσι μου”.

Γερονικολού Ζέτα Δούκα