Συγκλονίζει η πρώην παίκτρια του GNTM, Ειρήνη Μπουντούκη - «Ασελγούσε πάνω μου από 9 χρονών»

Η σοκαριστική μαρτυρία της για την παρενόχληση που υπέστη από τον σύντροφο της μητέρας της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει η πρώην παίκτρια του GNTM, Ειρήνη Μπουντούκη - «Ασελγούσε πάνω μου από 9 χρονών»

Η πρώην παίκτρια του GNTM Ειρήνη Μπουντούκη σόκαρε τους πάντες με την συγκλονιστική εξομολόγηση της αναφορικά με την παρενόχληση που υπέστη από τον σύντροφο της μητέρας της.

Μιλώντας στην Χρίσλα Γεωργακοπούλου και το The Caller, το γνωστό και πολυσυζητημένο plus size μοντέλο αποκάλυψε τα δεινά που βίωσε από μικρή ηλικία εξαιτίας του πατριού της, ο οποίος ασελγούσε πάνω της από όταν εκείνη ήταν 9 ετών.

Συγκλονίζει η πρώην παίκτρια του GNTM, Ειρήνη Μποντούκη

Σύμφωνα με την ίδια, επί 4 ολόκληρα χρόνια βίωνε έντονη κακοποίηση ενώ μέχρι τα 18 της χρόνια δεν είχε καταφέρει να μιλήσει και να αποκαλύψει την αλήθεια σε κανέναν.

Η Ειρήνη Μπουντούκη ανέφερε πως ο συγκεκριμένος άντρας συνήθιζε να κάνει «βραδινές επισκέψεις» στο δωμάτιό της, ενώ η μητέρα της δεν είχε αντιληφθεί όλα αυτά τα χρόνια τίποτα.

Λίγα λόγια για την Ειρήνη Μπουντούκη

Η Ειρήνη Μπουντούκη από την Θεσσαλονίκη. Είναι επαγγελματίας plus size μοντέλο, που συνεργάζεται με πρακτορείο. Μάλιστα είναι το μοναδικό πραγματικό plus size model στην χώρα!

Η κοπέλα εμφανίστηκε στο GNTM με ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό που έγραφε «Bae Watch», μαύρες γόβες και ασημένιους κρίκους. Κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με την αυτοπεποίθηση και τον αέρα της και να πάρει το «OK», περνώντας στο bootcamp.

Η Ειρήνη έχει μια κόρη και έχει ιδρύσει το κίνημα «Diversity is Power», όπως δήλωσε η ίδια ενώ σε μια πρόσφατη συνέντευξη είχε αναφέρει: «Από μικρή μου άρεσε ο κόσμος της Μόδας, ξεφύλλιζα περιοδικά μέχρι που πριν δύο χρόνια με ανακάλυψε το πρακτορείο μου, περπατώντας στον δρόμο. Όπως κατέβαινα την Αριστοτέλους, ήρθε ο booker μου και μου λέει "Να σου πω λίγο;". Δεν ήταν και κάτι που συνηθιζόταν στην Ελλάδα. Κάπως έτσι κάναμε μια κουβέντα για το τι είναι το plus size μόντελινγκ και τι θέλουν από εμένα...»