Χάρης Ρώμας: «Ήξερα για την Ζέτα Δούκα και δεν ήξερα πως να το χειριστώ»

Αποκάλυψε πως του το ανακοίνωσε η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χάρης Ρώμας: «Ήξερα για την Ζέτα Δούκα και δεν ήξερα πως να το χειριστώ»

Το πρωί της Τετάρτης στο Πρωινό, μίλησε ο Χάρης Ρώμας που πρόσφατα συνεργάστηκε με την Ζέτα Δούκα και αποκάλυψε πως γνώριζε το περιστατικό που κατήγγειλε.

«Γενικώς πιστεύω ότι πρέπει να είναι λελογισμένα όσα λέγονται διότι δυστυχώς παρατηρείται το φαινόμενο πολύ συχνά να θέλουν να μιλήσουν ακόμα και για λόγους δημοσιότητας. Το θέμα που συζητάμε δεν είναι πρόσφορο για θετική δημοσιότητα. Θέλει πολλή προσοχή στην αντιμετώπισή του.

Τη Ζέτα την υπερσυμπαθώ, είχαμε μια θαυμάσια σχέση. Κάποια μέρα που τη γύρισα με το αυτοκίνητο μου είπε ευχαριστώ για τις συνθήκες εργασίες. Σε ανύποπτο χρόνο μου ανέφερε το συμβάν με τον Κιμούλη, αυτή η κακοποίηση η λεκτική. Το ήξερα και ομολογώ ότι δεν ήξερα πώς να χειριστώ. Συμβούλευσα τη Ζέτα να το ξεπεράσει με κάθε τρόπο αν είναι κάτι που τη στοιχειώνει.

Είμαι υπέρ της Ζέτας και κάθε Ζέτας. Αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν δυστυχώς σε όλους τους εργασιακούς χώρους και στην πολιτική. Έχω δουλέψει με τον Κιμούλη μια φορά όταν ήμουν πιο νέος κι έχω καλή σχέση», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα

Ψαρράς και Χρυσικού επιβεβαιώνουν την Ζέτα Δούκα για την καταγγελία στον Κιμούλη

Ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού επιβεβαίωσαν την Ζέτα Δούκα αλλά και τα λεγόμενα της αναφορικά με την κακοποίηση που υπέστη από τον Γιώργο Κιμούλη.

Το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” η Ζέτα Δούκα προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως στην παράσταση «Πιο κοντά» (Closer), στο Θέατρο Αθηνών το 2008 – 2009 ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης την έβρισε και την κλώτσησε.

Στην συγκεκριμένη θεατρική παράσταση μέρος είχαν πάρει και ο Νίκος Ψαρράς με την Δώρα Χρυσικού, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα της ηθοποιού και μάλιστα εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση.

ζέτα δόυκα

Συγκεκριμένα, οι δύο ηθοποιού δήλωσαν: «Ακούσαμε με προσοχή όσα κατέθεσε δημόσια η συνάδελφός μας Ζέτα Δούκα περιγράφοντας την οδυνηρή εμπειρία της και τα όσα υπέστη από συγκεκριμένο άνθρωπο του θεάτρου κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης “Closer” στην οποία συμμετείχαμε κι εμείς.

Δυστυχώς ήμασταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που ανέφερε. Από το βάθος της καρδιάς μας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τη Ζέτα και την συγχαίρουμε για το θάρρος της. Τέλος είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε στις αρμόδιες αρχές οποτεδήποτε κληθούμε. Νίκος Ψαρράς – Δώρα Χρυσικού».