Διατεθειμένη για όλα η Νικολέττα Τσομπανίδου - Μπήκε στην κουζίνα και έκανε το απίστευτο για τον Βασιλάκο

Αυτά κάνει ο έρωτας!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Διατεθειμένη για όλα η Νικολέττα Τσομπανίδου - Μπήκε στην κουζίνα και έκανε το απίστευτο για τον Βασιλάκο

Η Νικολέττα Τσομπανίδου φαίνεται να είναι διατεθειμένη για όλα προκειμένου να ικανοποιήσει τον αγαπημένο της, Παναγιώτη Βασιλάκο, για αυτό και του μαγείρεψε!

Το αγαπημένο ζευγάρι που γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε μέσα από το The Bachelor, κρατάει την αγάπη του και έξω από το ριάλιτι και φαίνεται να διανύουν την πιο όμορφο περίοδο τους.

Μπορεί να τους χωρίζει η απόσταση, αλλά η εκρηκτική κοκκινομάλλα ήρθε στην Αθήνα από την Θεσσαλονίκη μόνο για τα μάτια του Παναγιώτη!

Έτσι, για να τον ικανοποιήσει και να τον «τρελάνει» ακόμα παραπάνω, μπήκε στην κουζίνα αποφασισμένη να μετατρέψει το το ελάττωμα της σε προτέρημα!

Για αυτό έκανε την απόπειρα και μαγείρεψε ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί το γευστικό της κατόρθωμα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Μάλιστα στην φωτογραφία έγραψε «Σημειώστε ημερομηνία»!

Νικολέττα Τσομπανίδου φαγητό για Παναγιώτη Βασιλάκο

O πατέρας της Νικολέττας Τσομπανίδου έστειλε μήνυμα στον Βασιλάκο - «Παναγιώτη πολύ κρίμα...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νικολέττα Τσομπανίδου ανέβασε ένα βίντεο με το οποίο ο πατέρας της θέλησε να στείλει μήνυμα στον Παναγιώτη Βασιλάκο, με αφορμή τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο Bachelor και είχαν ξεκαθαρίσει πως ο καθένας υποστηρίζει διαφορετική ομάδα, αν και ο πατέρας της Νικολέττας είχε δεχθεί ένα ερυθρόλευκο δώρο από τον περιζήτητο εργένη - δείτε εδώ τη συνάντησή τους.

Bachelor Νικολέττα γονείς

Έτσι χθες, λίγο μετά τον αγώνα, η Νικολέττα βιντεοσκόπησε τον πατέρα της να λέει: «Παναγιώτη πολύ κρίμα». Ο Βασιλάκος από τη μεριά του, έκανε repost το συγκεκριμένο βίντεο της αγαπημένης του αλλά δεν έκανε κανένα σχόλιο για τον μπαμπά της.