Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έλενα Ακρίτα: «Να ανοίξουν τα στόματα και στη δημοσιογραφία»

Έτσι σχολίασε την καταγγελία της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη

Έλενα Ακρίτα: «Να ανοίξουν τα στόματα και στη δημοσιογραφία»
News 27.01.2021 18:26
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις της Ζέτας Δούκα για την σωματική και λεκτική βία που υπέστη από τον Γιώργο Κιμούλη, η Έλενα Ακρίτα θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο και να παροτρύνει και τους ανθρώπους της δημοσιογραφίας να μιλήσουν.

Υπενθυμίζεται, πως μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Ζέτα Δούκα εξομολογήθηκε ότι ο ηθοποιός, ο Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία.

Έλενα Ακρίτα Κιμούλης

Η Έλενα Ακρίτα λοιπόν θεώρησε πως η απόφαση των ανθρώπων του θεάτρου να μιλήσουν, δίνει την ευκαιρία και σε ανθρώπους από τον χώρο της δημοσιογραφίας για να μοιραστούν τα δικά τους περιστατικά.

Η δημοσιογράφος έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Ανοίγουν τα στόματα στο θέατρο. Άντε να ανοίξουν και στη δημοσιογραφία. Έντυπη και τηλεοπτική».

Έλενα Ακρίτα Ζέτα Δούκα

Πέρα από την Έλενα Ακρίτα, το περιστατικό με τον Γιώργο Κιμούλη σχολίασε και η Μιμή Ντενίση

«Εγώ μιλάω πάντα ειλικρινά. Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Μέσα στο θέατρο ξέρουμε ποιοι είναι οι άνθρωποι οι εύκολοι, οι αγαπημένοι των ηθοποιών. Και ποιοι είναι οι δύσκολοι.

Η πρώτη απάντηση που θα δώσω είναι ότι αν κοιτάξεις τους θιάσους, όπου δεις και πηγαίνουν όλοι οι ηθοποιοί, σημαίνει ότι υπάρχει καλή σχέση. Ο Γιώργος είναι ένας δύσκολος θιασάρχης. Εγώ προσωπικά έχω καλή σχέση με τον Γιώργο. Δεν έχουμε συνεργαστεί στο θέατρο. Δεν τον ξέρω πως λειτουργεί με τους συνεργάτες του. Αυτό που ξέρω είναι τις κοπέλες.

Η Γερονικολού είναι μαζί μου 10 χρόνια. Είναι παιδί μου, είναι τέλειος συνεργάτης. Τη Ζέτα την ξέρω και την εκτιμώ πάρα πολύ. Δε πιστεύω ότι καμία γυναίκα βγαίνει και λέει ψέματα που θίγουν και την ίδια. Καμία δε θα το κάνει. Ποια ηθοποιός θα βγει να πει ότι την κλώτσησαν;

Και συνεχίζει «Ο Γιώργος δεν είναι ο μόνος που έχει τη φήμη πως δε φέρεται καλά στους ηθοποιούς. Έχει τη φήμη ότι φέρεται άσχημα. Και άλλοι. Όχι μόνο ο Γιώργος. Εγώ ξέρω ποιοι είναι αυτοί. Στο θέατρο γνωριζόμαστε. Η Γερονικολού μου είχε πει ότι είναι στα δικαστήρια, γιατί της χρωστούσε τα χρήματά της από την παράσταση. Έτσι ξέρω. Δεν είχαμε μιλήσει για άλλα πράγματα.

Και ο Γιώργος και άλλοι ηθοποιοί και κάποιοι σκηνοθέτες φέρονται σκληρά και άσχημα στους ηθοποιούς. Σε μια πρόβα μπορεί να γίνουν πολλά. Εγώ έχω φωνάξει πολλές φορές. Η παράσταση είναι κάτι άλλο. Ο άλλος μπροστά σε 500 άτομα μπορεί να πάθει και την καρδιά του αν του πεις τίποτα... Θα συμβούλευα τον Γιώργο Κιμούλη να ζητήσει συγγνώμη».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φαίη Ξυλά για Γιώργο Κιμούλη: «Ήταν ίσως η χειρότερη και πιο ψυχοφθόρα συνεργασία μου»

Ψαρράς και Χρυσικού επιβεβαιώνουν την Ζέτα Δούκα για την καταγγελία στον Κιμούλη

Share