Στέλιος Κουδουνάρης κατά Κιμούλη - «Όχι δεν είναι επειδή "είναι της μόδας"»

«Μπράβο Ζέτα Δούκα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στέλιος Κουδουνάρης κατά Κιμούλη - «Όχι δεν είναι επειδή

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Στέλιος Κουδουνάρης έριξε τα δικά του «πυρά» κατά του Γιώργου Κιμούλη, ο οποίος δήλωσε πως οι εξομολογήσεις περί κακοποίησης είναι της μόδας.

Ο σχεδιαστής έδωσε τα εύσημά του στην Ζέτα Δούκα που άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» και μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα ενώ τόνισε πως οι γυναίκες πλέον μιλάνε γιατί δεν φοβούνται.

«Όχι δεν είναι γιατί «είναι της μόδας». Είναι γιατί αυτές οι γυναίκες μεγάλωσαν, έγιναν μάνες, έκαναν σπίτια κι δε φοβούνται πια να χάσουν τη δουλειά τους. Δεν φοβούνται ότι θα στιγματιστούν. Το θύμα σήμερα δεν μπαίνει στο περιθώριο. Οι γυναίκες αυτές ήταν έτοιμες να μιλήσουν. Η κοινωνία δεν ήταν έτοιμη να τις ακούσει. Κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και μιλήστε. Γυναίκες και άνδρες. Μπράβο @zetadouka που τράβηξες την κουρτίνα», έραψε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Στέλιος Κουδουνάρης Κιμούλης

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν γνωρίζω προσωπικά τον κύριο Κιμούλη, καλό είναι να ακούγονται και οι δύο πλευρές»

“Αισθάνθηκα αμηχανία παρακολουθώντας μια γυναίκα να μιλά και να μοιράζεται ένα τέτοιο συμβάν… Για θέματα τόσο σημαντικά που μπορούν σε χαράξουν και να σε στιγματίσουν… στην περίπτωση της Ζέτας Δούκα που είναι μια γυναίκα που δεν έχει δώσει δικαιώματα, είναι μια γυναίκα που δε διστάζει να μοιράζεται τις εμπειρίες της με τον κόσμο και να δίνει δύναμη στις γυναίκες.

Μη γνωρίζοντας προσωπικά τον κύριο Κιμούλη είμαι αρκετά επιφυλακτική, πάντοτε είναι καλό να ακούγονται οι δυο πλευρές… Δε μπορούμε να γνωρίζουμε τι έχει συμβεί, βλέποντας όμως έναν άνθρωπο να μιλά και να λυγίζει… Σε καμία περίπτωση είναι καταδικαστέο και κατακριτέο για οποιονδήποτε άνθρωπο να βιώνει οποιαδήποτε μορφή βίας”