Συγκλονίζει η Δημήτρα Παπαδήμα: «Δέχθηκα παρενόχληση σε παράσταση»

«Απευθύνθηκα μέχρι και σε ψυχιατρική κλινική»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Δημήτρα Παπαδήμα: «Δέχθηκα παρενόχληση σε παράσταση»

Η Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε σήμερα στο δελτίο ειδήσεων του Mega και αποκάλυψε πως υπέστη κακοποίηση από σκηνοθέτη σε νεαρή ηλικία, ενώ τόνισε πως χρειάστηκε μέχρι και φαρμακευτική αγωγή. Η ηθοποιός μάλιστα είπε πως αν χρειαστεί θα πει και το όνομά του.

H ηθοποιός, μίλησε για τη δική της εμπειρία με αφορμή την εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη και σόκαρε με τις δηλώσεις της, μιας και όπως αποκάλυψε, έκανε αρκετό καιρό για να ξεπεράσει αυτό που της συνέβη.

«Δέχτηκα μία σεξουαλική βία την ώρα της παράστασης, σε παράσταση, που αυτό αν μου ζητηθεί από τον εισαγγελέα, ευχαρίστως να πάω να το καταθέσω. Κι αυτό από άνθρωπο με εξουσία και νέας ηλικίας. Με έστειλε μέχρι την ψυχιατρική κλινική του Σισμανογλείου. Αν μου ζητήσει εισαγγελέας να καταθέσω, έχω να καταθέσω πάρα πολλά και να μπούνε πράγματα στη θέση τους, αν μπορεί να γίνει αυτό ποτέ», είπε.

Δημήτρα Παπαδήμα Mega

«Έχω δεχθεί όλων των ειδών παρενοχλήσεις, κλώτσησα, χτύπησα και έφυγα από τη δουλειά. Η ψυχολογική μου κατάσταση δεν μου επέτρεπε να μείνω».

Η Δήμητρα Παπαδήμα είχε μιλήσει για την παρενόχληση που δέχθηκε και στο παρελθόν

Η ηθοποιός δήλωσε πως ο αγαπημένος της της έχει κάνει πολλές προτάσεις γάμου αλλά η ίδια δεν δέχεται.

“Ο Γιάννης συνέχεια μου κάνει πρόταση γάμου, αλλά αρνούμαι. Τον γάμο τον έχω απομυθοποιημένο. Είμαστε μαζί 28 χρόνια. Μου άρεσε σαν άντρας. Είχε το ωραιότερο κορμί που είχα δει σε άντρα. Του έδωσα το τηλέφωνο μου, αλλά άργησε μια βδομάδα. Του λέω “Άργησες!” και ερχόταν σπίτι μου…” αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός.

Δημήτρα Παπαδήμα παρενόχληση

“Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση… Εκεί λες σκοτώνω τώρα ή δεν σκοτώνω; Επειδή είσαι μια εμφανίσιμη κοπέλα, σε βάζουν σαν και καλά ότι είσαι γκομενίτσα. Εγώ δεν ήμουν όμως. Έχω δεχτεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση, έχω διαλύσει γραφεία” δήλωσε η Δήμητρα Παπαδήμα. Δείτε τι είχε πει για την γέννηση της κόρης της.