Φωλιά των Κου Κου: Τέταρτη μέρα στο νοσοκομείο η Κατερίνα Καραβάτου

Καλημέρισε μόνο ο Κρατερός Κατσούλης

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Φωλιά των Κου Κου: Τέταρτη μέρα στο νοσοκομείο η Κατερίνα Καραβάτου

Πέμπτη σήμερα και η ομάδα της Φωλιάς των Κου Κου καλημέρισε χωρίς την Κατερίνα Καραβάτου για τέταρτη συνεχόμενη μέρα.

Ο Κρατερός Κατσούλης καλημερίζοντας τους τηλεθεατές θέλησε να τους ενημερώσει πως η Κατερίνα βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο, ωστόσο πολύ γρήγορα θα επιστρέψει μαζί τους.

Ο παρουσιαστής δεν έδωσε κάποια πληροφορία σχετικά με το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί την σύζυγό του. Να θυμίσουμε πως λίγες μέρες πριν το ζευγάρι ζήτησε δημόσια συγγνώμη μετά τον σάλο που προκλήθηκε εξαιτίας των δηλώσεων των αδερφών Βαρουξή.

Η ανακοίνωση του Κρατερού Κατσούλη για την Κατερίνα Καραβάτου

ΚουΚου - τηλεθέαση: Μετά το περιστατικό με τα δίδυμα δεν σηκώνονται από τα μονοψήφια

Το περιστατικό που σημειώθηκε πριν από μερικές μέρες με τα δίδυμα, Παναγιώτη και Χρήστο Βαρουξή φαίνεται πως έχει στοιχίσει αρκετά στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», η οποία δεν μπορεί να «σηκωθεί» από τα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης.

Τα δύο αδέρφια αποκάλυψαν live στην εκπομπή πως έχουν συνευρεθεί με την ίδια κοπέλα, η οποία νόμιζε πως ο ένας είναι ο άλλος. Το περιστατικό αυτό σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τα γυναικεία σωματεία να είναι έτοιμα να οδηγήσουν την υπόθεση μέχρι και στον Εισαγγελέα.

Όπως φαίνεται, οι αντιδράσεις στα social media είχαν αντίκτυπο και στα νούμερα της εκπομπής, η οποία τις τελευταίες μέρες δυσκολεύεται πολύ να δει τα διψήφια. Χθες (22/1), ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου δεν ξεπέρασαν το 7,8% στο δυναμικό κοινό, την ώρα που η Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1 σημείωσε 15άρια!

Αυτά τα νούμερα σημείωσαν οι ΚουΚου χθες (22/1)

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 15,5
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 14,2
  • Mega: Πάμε Δανάη 5,1
  • ALPHA: T-Live 9,0
  • Open: Ευτυχείτε 14,8
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 7,8
  • φωλιά των κουκου