Δήμητρα Παπαδήμα: Αρνήθηκε να μιλήσει με τον Γιάννη Μπέζο - «Δεν ξέρετε τι σχέση έχω μαζί του»

Ένταση στο «Κοινωνία Ώρα Μega»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δήμητρα Παπαδήμα: Αρνήθηκε να μιλήσει με τον Γιάννη Μπέζο - «Δεν ξέρετε τι σχέση έχω μαζί του»

H Δήμητρα Παπαδήμα το πρωί της Πέμπτης μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και τα αίματα «άναψαν« όταν η οι παρουσιαστές θέλησαν να βάλουν στην κουβέντα τον ηθοποιό Γιάννη Μπέζο.

Η ηθοποιός όταν το άκουσε αυτό, ενοχλήθηκε και δεν θέλησε να συνεχίσει την κουβέντα μαζί του αφού όπως είπε πήγε εκεί να μιλήσει για το βιβλίο της που λέει τα προσωπικά της βιώματα αλλά και τις παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί.

«Εμείς έχουμε στην τηλεφωνική γραμμή έναν συνάδελφό σας. Έναν πολύ γνωστό ηθοποιό και θα ήθελα να τον ακούσουμε, να μας πει τη δική του εμπειρία» είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Εγώ αυτή τη στιγμή κύριε μου βγήκα να μιλήσω για το βιβλίο μου. Με φέρνετε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση» είπε εμφανώς εκνευρισμένη η Δήμητρα Παπαδήμα, ενώ όταν της ανέφεραν πως στην τηλεφωνική γραμμή είναι ο Γιάννης Μπέζος, η ηθοποιός τόνισε: «Όχι, δεν τη δέχομαι αυτή τη συζήτηση. Δε με είχατε ενημερώσει για αυτή τη συζήτηση, οπότε λοιπόν κλείνω το θέμα τώρα.

Κλείνω το θέμα τώρα. Εντάξει; Δε μπορείτε να ξέρετε εσείς ποια σχέση έχω εγώ με τον κύριο Μπέζο. Όχι ότι μου έχει κάνει τίποτα ο άνθρωπος. Εσείς θα συζητήσετε μαζί του; Θα σταματήσω εγώ και μετά θα ξαναμιλήσουμε; Ακούστε τη δική μου άποψη και μετά βεβαίως ακούστε την άποψη του κυρίου Μπέζου. Εγώ δεν σας είπα να μην ακούσετε».

Στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν και η κουβέντα συνεχίστηκε, ενώ μετά το τέλος της μίλησε στην εκπομπή και ο Γιάννης Μπέζος.

To απόσπασμα από την ενόχληση της Δήμητρας Παπαδήμα

Συγκλονίζει η Δημήτρα Παπαδήμα: «Δέχθηκα παρενόχληση σε παράσταση»

Η Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε σήμερα στο δελτίο ειδήσεων του Mega και αποκάλυψε πως υπέστη κακοποίηση από σκηνοθέτη σε νεαρή ηλικία, ενώ τόνισε πως χρειάστηκε μέχρι και φαρμακευτική αγωγή. Η ηθοποιός μάλιστα είπε πως αν χρειαστεί θα πει και το όνομά του.

H ηθοποιός, μίλησε για τη δική της εμπειρία με αφορμή την εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη και σόκαρε με τις δηλώσεις της, μιας και όπως αποκάλυψε, έκανε αρκετό καιρό για να ξεπεράσει αυτό που της συνέβη.

«Δέχτηκα μία σεξουαλική βία την ώρα της παράστασης, σε παράσταση, που αυτό αν μου ζητηθεί από τον εισαγγελέα, ευχαρίστως να πάω να το καταθέσω. Κι αυτό από άνθρωπο με εξουσία και νέας ηλικίας. Με έστειλε μέχρι την ψυχιατρική κλινική του Σισμανογλείου. Αν μου ζητήσει εισαγγελέας να καταθέσω, έχω να καταθέσω πάρα πολλά και να μπούνε πράγματα στη θέση τους, αν μπορεί να γίνει αυτό ποτέ», είπε.

«Έχω δεχθεί όλων των ειδών παρενοχλήσεις, κλώτσησα, χτύπησα και έφυγα από τη δουλειά. Η ψυχολογική μου κατάσταση δεν μου επέτρεπε να μείνω».