Νέες δηλώσεις της Ζέτας Δούκα: «Ευτυχώς το ζήτημα παίρνει το δρόμο που του αξίζει»

Νιώθει δικαιωμένη η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νέες δηλώσεις της Ζέτας Δούκα: «Ευτυχώς το ζήτημα παίρνει το δρόμο που του αξίζει»

Η Ζέτα Δούκα μίλησε αποκλειστικά στο Ευτυχείτε! και τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες προς τον Γιώργο Κιμούλη για λεκτική και σωματική βία, που προκάλεσε σοκ σε όλο το πανελλήνιο και αποκαλύπτει ότι νιώθει δικαιωμένη με την εξέλιξη της υπόθεσης.

Στο πλευρό της Ζέτας Δούκας στέκονται πολλοί άνθρωποι μαζί και η συμπρωταγωνίστριά της στην παράσταση που έγινε το επεισόδιο με τον Γιώργο Κιμούλη, Δώρα Χρυσικού. Η τελευταία μάλιστα σε επικοινωνία της με την εκπομπή δήλωσε πως τίποτα από όσα είπε η Ζέτα Δούκα είναι ψευδές αλλά είναι πέρα για πέρα η πραγματικότητα ενώ την ηθοποιό στήριξε και ο Νίκος Μουτσινάς.

Μάλιστα επιβεβαίωσε το γεγονός πως την μετέφεραν στο σπίτι της αφού είχε καταρρεύσει στη σκηνή του θεάτρου έπειτα από όσα είχε δεχτεί ενώ τονίζει πως είναι απαράδεκτο να αρνείται ο ηθοποιός την λεκτική βία.

Οι δηλώσεις της Ζέτας Δούκα μετά την αποκάλυψη της κακοποίησης

Ζέτα Δούκα: Το μήνυμα που έστειλε στην Ρουμελιώτη μετά την εξομολόγηση για τον Κιμούλη

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζέτα Δούκα θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα υποστήριξης στην Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία βρήκε το θάρρος να εξομολογηθεί όσα πέρασε στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη.

Η αγαπημένη ηθοποιός στάθηκε στην χθεσινή εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα και μίλησε σήμερα το πρωί στο Πάμε Δανάη για τις δύσκολες ώρες που βίωσε στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ένα «ντόμινο» από εξομολογήσεις από τον χώρο του θεάτρου.

Η Ζέτα Δούκα, που ήταν και αυτή που άνοιξε τον «Ασκό του Αιόλου», σχολίασε με τον δικό της τρόπο, τα λόγια της Ευδοκίας Ρουμελιώτη.

«Σε θαυμάζω και σε αγαπώ, κορίτσι μου γενναίο!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα, πάνω στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ζέτα δούκα ευδφοκία