Παραμορφώθηκε από τις πλαστικές η Ντέμι Μουρ

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παραμορφώθηκε από τις πλαστικές η Ντέμι Μουρ

Παραμορφώθηκε από τις πολλές πλαστικές επεμβάσεις η Ντέμι Μουρ, η οποία εμφανίστηκε στο ντεφιλέ του οίκου Fendi στο Παρίσι, και σχεδόν κανείς δεν την αναγνώρισε.

Η αγαπημένη 58χρονη σταρ Ντέμι Μουρ παρευρέθηκε σε μια λαμπερή βραδιά με διάσημα μοντέλα και σταρ του Χόλιγουντ να παρελαύνουν με ρούχα του ιταλικού οίκου στην πασαρέλα.

Όταν ανακοινώθηκε το όνομα της Ντέμι Μουρ και βγήκε στην πασαρέλα, όλοι πάγωσαν και δεν πίστευαν αυτό που αντίκρυζαν και τα χειροκροτήματα κάλυψε ένα βουητό από σχόλια.

Σχόλια τύπου «η χειρότερη πλαστική όλων των εποχών», «ο πλαστικός ξέχασε να προσθέσει τα μάγουλα στο τέλος» δεν άργησαν φυσικά να κάνουν την εμφάνιση τους προκαλώντας τον απόλυτο χαμό. Από τις πλαστικές ωστόσο, παραμορφώθηκε εντελώς και ο The Weeknd!

Παραμορφώθηκε από τις πλαστικές η Ντέμι Μουρ

Ποια είναι η Ντέμι Μουρ

Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore, 11 Νοεμβρίου 1962) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός.

Γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1962 στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικό και το πραγματικό της όνομα είναι Demi Gene Guynes. Άρχισε να γίνεται γνωστή στο ευρύ κοινό στις αρχές του 1980, όταν πρωταγωνίστησε σε μερικές ταινίες με εφηβικό περιεχόμενο. Στη δεκαετία του '90, ήταν από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς στο Χόλιγουντ.

ΗΝτέμι Μουρ στη βιογραφία της «Inside Out» μιλάει ανοιχτά για τη δυσλειτουργική της παιδική ηλικία, τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία 15 ετών, τον εθισμό της στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά όταν έχασε το μωρό που κυοφορούσε από τον τότε σύντροφό της, Άστον Κούτσερ.

Η 56χρονη σήμερα Μουρ, ξεκίνησε να βγαίνει με τον Κούτσερ το 2003 και λίγο αργότερα έμεινε έγκυος. Κυοφορούσε ένα κοριτσάκι από εκείνον. Έχασαν το μωρό τους, όταν η Μουρ ήταν ήδη έξι μηνών έγκυος, γεγονός που της κόστισε πολύ. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, επρόκειτο να ονομάσουν την κόρη τους που τελικά δεν γεννήθηκε ποτέ, Τσάπλιν Ρέι. Αναφερόμενη στον γάμο της με τον κατά 15 χρόνια νεότερό της Κούτσερ, που τελέστηκε το 2005, είπε ότι μέσα από αυτόν, έζησε σαν να ήταν νέα, ένα στοιχείο που της έλειψε.

Όπως έχει αναφέρει η ίδια, τα νεανικά της χρόνια καταστράφηκαν, καθώς ταλαιπωρούνταν με θέματα που αφορούσαν την εικόνα της και το σώμα της ενώ υπήρξε και στο παρελθόν εθισμένη στην κοκαϊνη και το αλκοόλ, αλλά κατάφερε να απεξαρτηθεί.

Η Demi Moore αποκάλυψε στο νέο της βιβλίο ότι βιάστηκε σε ηλικία 15 ετών και 27 χρόνια αργότερα ξεκίνησε τα ναρκωτικά και το αλκοόλ αφού απέβαλε όταν ήταν σε σχέση με τον -15 χρόνια μικρότερό της - Άστον Κούτσερ.