Το Twitter ξεσπά κατά του Κιμούλη - «Θα τον πάρει ο Σεφερλής φέτος για να κάνει τα ρεπό των ηθοποιών

Η επίθεση των χρηστών κατά του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το Twitter ξεσπά κατά του Κιμούλη - «Θα τον πάρει ο Σεφερλής φέτος για να κάνει τα ρεπό των ηθοποιών

Χωρίς σταματημό είναι τα σχόλια και τα ξεσπάσματα κατά του Γιώργου Κιμούλη, με τους χρήστες του twitter να δίνουν πόνο με τις αναρτήσεις τους.

Μετά την δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκας για τα σκηνικά βίας που δέχτηκε από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, πολλοί ηθοποιοί βγήκαν με την σειρά τους και αποκάλυψαν την απαράδεκτη συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη.

Φυσικά, οι χρήστες του twitter δεν θα μπορούσαν να λείψουν από αυτό και να μην σχολιάσουν τα γεγονότα των τελευταίων ωρών, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που προχώρησαν σε ένα έντονο ξέσπασμα.

Δείτε μερικά tweets για τον Γιώργο Κιμούλη

 Twitter για Κιμούλη

 Twitter κατά του Κιμούλη

Το Twitter ξεσπά κατά του Γιώργου Κιμούλη

Το Twitter ξεσπά κατά του Κιμούλη

Γιώργος Κιμούλης: Ποιος είναι ο ηθοποιός που κατήγγειλαν για ψυχολογική, σωματική και λεκτική βία

Ο Γιώργος Κιμούλης (18 Σεπτεμβρίου 1956) είναι Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης και μεταφραστής.

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1956. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά επαγγελματικά στο θέατρο το 1977 με τη θεατρική ομάδα "Ελεύθερο Θέατρο" και στον κινηματογράφο το 1981 στην ταινία "Τα όπλα μου ρίχνουν λουλούδια". Το 1986 δημιούργησε τη δική του θεατρική ομάδα, το "Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας". Το 1996 ίδρυσε δραματική σχολή. Είναι μέλος του "Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών" -στο οποίο κατά το παρελθόν έχει διατελέσει και αντιπρόεδρος- και μέλος της "εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων".

Γιώργος Κιμούλης μήνυση

Έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει δύο φορές. Ο πρώτος του γάμος ήταν με την τραγουδίστρια Μαργαρίτα Ζορμπαλά και δεύτερος με την Ελληνίδα πολιτικό Μαρία Δαμανάκη, με την οποία απέκτησε την κόρη του, Μαριάννα.

Τον Οκτώβριο του 2016 ορίστηκε μέλος της επιτροπής διαλόγου για τη συνταγματική αναθεώρηση.[1] Στις 28 Φεβρουαρίου του 2017 ορίστηκε πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και παραιτήθηκε από τη θέση αυτή λίγες ημέρες μετά, στις 16 Μαρτίου.