Κυριακή, 09 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Λιάγκας: «Ξέρουμε ονόματα διοικητικά, αρχισυντάκτες που έχουν ασκήσει βία»

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε!

Γιώργος Λιάγκας: «Ξέρουμε ονόματα διοικητικά, αρχισυντάκτες που έχουν ασκήσει βία»
News 28.01.2021 15:13
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό όταν σχολιάστηκαν οι δηλώσεις της Έλενας Ακρίτα για παρενοχλήσεις και στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει τις δικές του αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα γνωρίζει και εκνευρισμένος σχολίασε:

«Ξέρουμε κι εμείς ονόματα ανθρώπων που κρατούν θέσεις διοικητικές, υπευθύνων, αρχισυντακτών και τα λοιπά που ασκήσει και βία. Υπάρχουν συγκεκριμένα γεγονότα ανθρώπων που έχουν βιαιοπραγήσει και ανθρώπων στο χώρο της ψυχαγωγίας της ενημέρωσης… Στο μυαλό μου έρχονται συγκεκριμένα ονόματα», είπε μεταξύ άλλων.

γιώργος λιάγκας

Γιώργος Λιάγκας: «Την Δευτέρα θα ανακοινωθεί γνωστός ηθοποιός που παρενοχλεί γυναίκες»

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις τις τελευταίες ώρες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και όπως αποκαλύφθηκε στο Πρωινό από το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά την Δευτέρα θα ανακοινωθεί πασίγνωστος ηθοποιός που παρενοχλούσε κατ' εξακολούθηση.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε: «Εδώ υπάρχουν κατηγορίες ανθρώπων πολύ σημαντικές και βλέπουμε αυτούς τους ανθρώπους να απαντάνε, αλλά είναι κατηγορίες διαφορετικού επιπέδου και σημαντικότητας. Προφανώς είναι καταδικαστέα οποιαδήποτε λεκτική συμπεριφορά, όμως εδώ έρχονται άλλες καταγγελίες όπως η ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, η οποία κάνει λόγο για πολύ γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό που εμείς πια γνωρίζουμε ποιος είναι.

Υπάρχουν κι άλλα κορίτσια που είναι έτοιμα να καταγγείλουν το ίδιο πράγμα και υπάρχει πληροφορία ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει αυτό. Μιλάμε για ένα όνομα πρώτου μεγέθους, κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός. Εγώ τον ξέρω και προσωπικά, τον είδα και το καλοκαίρι στις διακοπές και ήπιαμε και καφέ μαζί.

Εδώ μιλάμε ξεκάθαρα για σεξουαλική παρενόχληση. Δεν είναι μία γυναίκα, είναι πολλές. Μεταφέρω ρεπορτάζ, στο πλαίσιο μιας πρόβας μιας παράστασης, υπήρξε μια σκηνή που είχε σεξουαλικό περιεχόμενο το οποίο υποτίθεται πως το επαναλάμβανε με όλες αυτές τις ηθοποιούς».

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε σε αυτό το σημείο πως: «Είναι πέντε γυναίκες. Εγώ έχω μιλήσει στο τηλέφωνο και την έχω ακούσει αυτήν την ιστορία. Έκανε κάτι μπροστά τους».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ πάλι όταν έμαθα ποιος άνθρωπος είναι, έπεσα από τα σύννεφα. Μιλάμε για πολύ συμπαθή ηθοποιό. Χθες πήγανε στον δικηγόρο, αυτό λέει το ρεπορτάζ» και η Φαίη Σκορδά συμπλήρωσε: «Δευτέρα θα υπάρχουν ανακοινώσεις. Θέλουν να το κάνουν οργανωμένα. Η καθεμία είπε τη δική της ιστορία, αφορά στον συγκεκριμένο άνθρωπο, στη συγκεκριμένη παράσταση. Αυτή η παράσταση δεν ανέβηκε ποτέ. Ήταν πρόφαση».

Σε συμβάντα παρενόχλησης στο χώρο του θεάτρου αναφέρθηκε και ο Γιάννης Μπέζος,

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νικολέττα Ράλλη: Παραδέχθηκε πως έπεσε θύμα βίας στον εργασιακό της χώρο

Στο πλευρό της Δούκα η Τουμασάτου - «Σε ευχαριστώ για την πόρτα που άνοιξες»

Share