Δώρα Χρυσικού: «Η Ζέτα Δούκα δεν κατήγγειλε τίποτα ψευδές»

«Κατέρρευσε πάνω στη σκηνή»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δώρα Χρυσικού: «Η Ζέτα Δούκα δεν κατήγγειλε τίποτα ψευδές»

Η Δώρα Χρυσικού μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε η Ζέτα Δούκα για την βία που δέχθηκε από τον Γιώργο Κιμούλη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν κατήγγειλε τίποτα ψευδές.

Η ηθοποιός συμμετείχε στην παράσταση για την οποία μίλησε η Ζέτα Δούκα και τόνισε πως είναι λάθος από το μέρος του Γιώργου Κιμούλη να αμφισβητεί τα όσα έγιναν.

«Η Ζέτα Δούκα δεν κατήγγειλε τίποτα ψευδές και τίποτα υπερβολικό, είπε την αλήθεια. Υπήρχαν περιστατικά και με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, αλλά στην Ζέτα ήταν πολύ πιο άγριο το τοπίο. Ήταν μια συνεργασία άσχημη από κάθε πλευρά. Η Ζέτα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή. Προσωπικά εγώ την πήρα και την πήγα με τον Νίκο στο σπίτι της. Όταν βλέπω έναν άνθρωπο να αμφισβητεί την κλωτσιά, τα βρισίδια, ότι την σαμπόταρε σε κάθε παράσταση, ότι της έβγαινε από αλλού στην κουίντα, ότι της έλεγε άλλα λόγια, ότι σε σκηνές συγκεκριμένες την άφηνε έκθετη. Τι να αμφισβητήσει δηλαδή».

Ζέτα Δούκα: Η πρώτη ανάρτηση μετά τις αποκαλύψεις για Κιμούλη - «Τι δύναμη μου δώσατε!»

Η Ζέτα Δούκα σόκαρε στον αέρα του Πάμε Δανάη όταν αποκάλυψε την κακοποίηση που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη σε παλαιότερη παράσταση τους.

Η ηθοποιός έπειτα από αυτές τις αποκαλύψεις δέχτηκε πλήθος μηνυμάτων στήριξης και με τη σειρά τους κι άλλες γυναίκες ηθοποιοί έκαναν αντίστοιχες αποκαλύψεις για παρενοχλήσεις που έχουν δεχτεί.

Σήμερα η ηθοποιός έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον λογαριασμό της όπου ευχαριστεί όσους στάθηκαν δίπλα της.

Η ανάρτηση της Ζέτας Δούκα

Είμαι βαθειά ευγνώμων για την συμπαράσταση και την αγάπη σας! Τι δύναμη μου δίνετε, να ξέρατε!

Είμαι συγκινημένη από την υποστήριξη και την αλληλεγγύη των συναδέλφων μου! Τι δύναμη και πιστη σ αυτό που εκανα μου δώσατε, να ξέρατε!

Ειμαι επιτέλους αισιόδοξη ότι οι συνθήκες σε όλους τους εργασιακούς χώρους στο εξής, θα είναι πιο καθαρές, αληθινές και αξιοκρατικές!

Ίσως η αλλαγή που περιμέναμε χρόνια να συμβεί, έχει αρχίσει και χαίρομαι πολύ που συνέβαλα σε αυτό!Αναμένω κι εγώ μαζί με όλους , με ανυπομονησία τις εξελίξεις!!!

Βαθειά υπόκλιση

ζέτα δουκα πρώτη ανάρτηση