Μαρία Ναυπλιώτου: Η ανάρτηση για τις καταγγελίες - «Δεν καταφέρνουν όλα τα θύματα να έχουν επιλογή»

Η αναφορά της στην Ελένη Τοπαλούδη και τη Μυρτώ που συγκλονίζει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρία Ναυπλιώτου: Η ανάρτηση για τις καταγγελίες - «Δεν καταφέρνουν όλα τα θύματα να έχουν επιλογή»

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, η Μαρία Ναυπλιώτου έκανε μία πραγματικά αποστομωτική ανάρτηση στην οποία αναφέρθηκε στην Ελένη Τοπαλούδη και τη Μυρτώ και σε όλα αυτά τα θύματα που δεν είχαν την επιλογή να μιλήσουν.

H αγαπημένη ηθοποιός σχολίασε με τον δικό της τρόπο το γεγονός ότι πολλοί για ποιο λόγο αργούν τα θύματα κακοποίησης να μιλήσουν, με αφορμή την κατάθεση ψυχής της Ζέτας Δούκα.

Η Μαρία Ναυπλιώτου, δημοσίευσε μια φωτογραφία δυο θυμάτων βίας που ξέρουμε όλοι. Της Ελένης Τοπαλούδη και της Μυρτώς της 15χρονης τότε κοπέλας που έπεσε θύμα κακοποίησης, γράφοντας: Δεν καταφέρνουν όλα τα θύματα να έχουν την επιλογή… Ας κρατήσουμε ζωντανό αυτό που έχει ξεκινήσει”.

Μαρία Ναυπλιώτου Instagram

Δώρα Χρυσικού: «Η Ζέτα Δούκα δεν κατήγγειλε τίποτα ψευδές»

Η Δώρα Χρυσικού μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε η Ζέτα Δούκα για την βία που δέχθηκε από τον Γιώργο Κιμούλη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν κατήγγειλε τίποτα ψευδές.

Η ηθοποιός συμμετείχε στην παράσταση για την οποία μίλησε η Ζέτα Δούκα και τόνισε πως είναι λάθος από το μέρος του Γιώργου Κιμούλη να αμφισβητεί τα όσα έγιναν.

«Η Ζέτα Δούκα δεν κατήγγειλε τίποτα ψευδές και τίποτα υπερβολικό, είπε την αλήθεια. Υπήρχαν περιστατικά και με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, αλλά στην Ζέτα ήταν πολύ πιο άγριο το τοπίο. Ήταν μια συνεργασία άσχημη από κάθε πλευρά. Η Ζέτα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή. Προσωπικά εγώ την πήρα και την πήγα με τον Νίκο στο σπίτι της. Όταν βλέπω έναν άνθρωπο να αμφισβητεί την κλωτσιά, τα βρισίδια, ότι την σαμπόταρε σε κάθε παράσταση, ότι της έβγαινε από αλλού στην κουίντα, ότι της έλεγε άλλα λόγια, ότι σε σκηνές συγκεκριμένες την άφηνε έκθετη. Τι να αμφισβητήσει δηλαδή».