Κατερίνα Στανίση: «Ο Γιώργος Ζαμπέτας μπήκε μέσα στο καμαρίνι και φώναζε έξω όλοι»

Διήθηκε ένα περιστατικό που είχαν ζήσαν στα καμαρίνια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Στανίση: «Ο Γιώργος Ζαμπέτας μπήκε μέσα στο καμαρίνι και φώναζε έξω όλοι»

Το βράδυ της Πέμπτης, η Κατερίνα Στανίση βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με τον Γιώργο Ζαμπέτα.

Η δημοφιλής και καταξιωμένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε τόσο στις ξεχωριστές συνεργασίες που έχει κάνει όσο και στον Γιώργο Ζαμπέτα.

 Κατερίνα Στανίση για Ζαμπέτα

Η Κατερίνα Στανίση: «Ήταν τα καμαρίνια μας απέναντι κι εγώ είχα στο δικό μου μακιγιέρ, κομμωτές κι όλοι κάπνιζαν. Αυτός είχε ένα καμαρίνι απέναντι με ανοιχτή πόρτα και δεν είχε σχεδόν τίποτα.

Ούτε τηλεοράσεις, ούτε τηλέφωνο που το ξήλωσε. Μπαίνει μέσα στο καμαρίνι και τους βάζει ένα χέρι και φώναζε έξω όλοι γιατί εγώ ήμουν μπαφιασμένη μέσα στα τσιγάρα. Τους πέταξε όλους έξω. Με αγαπούσε πολύ και με πρόσεχε.» κατέληξε η τραγουδίστρια, η οποία εξέφρασε και την γνώμη της για το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Τρομερή εξομολόγηση από την Κατερίνα Στανίση - Οι παρενοχλήσεις και η κρίση

Η Κατερίνα Στανίση, μιλώντας στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα», έκανε μία τρομερή εξομολόγηση για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, ενώ αναφέρθηκε συγκεκριμένα, στις παρενοχλήσεις που δέχθηκε αλλά και στην οικονομική κρίση που την έκανε να πουλήσει όλα της τα κοσμήματα.

Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν χθες βράδυ καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη και δε δίστασε να κάνει μία από καρδιάς αποκάλυψη για τη ζωή της, πίσω από την πίστα.

Έτσι θυμήθηκε τη ζωή της στη Γερμανία αλλά και τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, στα οποία δέχθηκε αρκετές παρενοχλήσεις, στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλες τις κακοποιημένες γυναίκες. Μίλησε παράλληλα για όλες εκείνες τις συνεργασίες που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «σιχάθηκε», αλλά και στους έρωτες που δεν βγήκαν ποτέ στη δημοσιότητα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση και στο γεγονός ότι αναγκάστηκε να πουλήσει μεγάλο αριθμό από τα υπάρχοντά της προκειμένου να ανταπεξέλθει:

«Υπάρχουν πράγματα που δεν θα τα εξομολογηθώ ποτέ. Με πιάνει τρέλα όταν θυμάμαι πόσα χρήματα είχα δώσει σε ρούχα. Αναγκάστηκα να πουλήσω όσο όσο τα κοσμήματά μου μέσα στην κρίση. Είχα πολλά έξοδα και δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω. Έβγαλα χρήματα, αλλά έχω υπάρξει σπάταλη» είπε η ίδια.

Βέβαια η τραγουδίστρια είχε μιλήσει και στο παρελθόν για την οικονομική της κατάρρευση. Δείτε εδώ όσα είχε πει.