Μάκης Παπαδημητρίου - 2night show: «Μου είναι δύσκολο να μιλάω για τον εαυτό μου, δεν έχω να αποδείξω κάτι»

Αποκάλυψε τους λόγους που σπάνια αναφέρεται στην προσωπική του ζωή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μάκης Παπαδημητρίου - 2night show: «Μου είναι δύσκολο να μιλάω για τον εαυτό μου, δεν έχω να αποδείξω κάτι»

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Μάκης Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός που απολαμβάνουμε στη νέα σειρά του MegaΣχεδόν ενήλικες” κατάφερε και έλυσε τον κύβοτου Ρούμπικ σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα!

Μάκης Παπαδημητρίου - 2night show

Ο Μάκης Παπαδημητρίου είπε αρχικά: «Σπούδαζα στο πανεπιστήμιο στο τμήμα Φυσικής και πήγα σε μια θεατρική ομάδα μέσω μιας φίλης μου. Μετά πήγαινα περισσότερο στις πρόβες και μετά στο πανεπιστήμιο. Μου είναι δύσκολο να μιλάω για τον εαυτό μου. Δεν έχω να αποδείξω κάτι και σε ποιον.

Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο. Σε κάποιους αρέσει σε κάποιους όχι. Υπάρχουν άνθρωποι που παραδέχονται ανοιχτά κάτι αρνητικό για το χαρακτήρα τους αλλά δεν το αλλάζουν.Mε ενοχλεί η χαζομάρα και η βλακεία και ότι μας έχουν κάνει να μη σκεφτόμαστε.

Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου. Εμένα με στεναχωρούν τα δελτία ειδήσεων γιατί είναι πλέον show! Έχω αλλάξει 18 μοτοσικλέτες. Είμαι άρρωστος με τις μηχανές.

Στο τέλος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τρελάθηκε όταν ο ηθοποιός κατάφερε και έλυσε το κύβο του Ρούμπικ σε 15 δευτερόλεπτα!

Λίγα λόγια για τον Μάκη Παπαδημητρίου

Ο Μάκης (Ευθύμης) Παπαδημητρίου είναι Έλληνας ηθοποιός.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από το Ανθηρό Καρδίτσας. Είναι αριστούχος απόφοιτος της δραματικής σχολής του Εθνικού θεάτρου, ενώ σπούδασε και στο τμήμα φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις αλλά και σε δύο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, στα Μαύρα Μεσάνυχτα, στο ρόλο του ψευδού μπράβου Ζαν Κλωντ (Γιάννης Κλωντάκης), και στη σειρά Με λένε Βαγγέλη, ως Μπίλυς Φαμελίγκος. Επίσης, έχει πάρει μέρος σε πέντε κινηματογραφικές ταινίες μεγάλου μήκους καθώς και σε ταινίες μικρού μήκους.

To 2009 τιμήθηκε με το θεατρικό Βραβείο Χορν, για τον ρόλο του στο έργο «Motortown» του Σάιμον Στίβενς. Για το ίδιο βραβείο ήταν υποψήφιος και το 2008.

Το 2011 συμμετείχε στην κινηματογραφική ταινία Άδικος κόσμος και το 2016 στις ταινίες Τέλειοι Ξένοι (σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη), Suntan και Πλατεία Αμερικής