Ελένη Μενεγάκη: Δημοσίευσε φωτογραφία με τον Ματέο και την Μαρίνα ανήμερα των γενεθλίων του

Οι δημόσιες τρυφερές ευχές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Δημοσίευσε φωτογραφία με τον Ματέο και την Μαρίνα ανήμερα των γενεθλίων του

Τα γενέθλια του έχει σήμερα 29/1 ο Ματέο Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια, αναρτώντας μια φωτογραφία τους αγκαλιά με την κόρη τους, Μαρίνα.

Το ζευγάρι έχει γιορτή στο σπίτι του, την οποία ωστόσο θα περάσει οικογενειακά, αφού η παρουσιάστρια ακόμη και στην εκπομπή της δήλωνε την ανησυχία της για την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της με τον σύζυγό της και την κορούλα τους.

«Πολύχρονος αγάπη μου! Είμαστε τόσο τυχεροί που σε έχουμε», έγραψε στη λεζάντα της, λίγες ημέρες μετά την οικογενειακή φωτογραφία.

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος Μαρίνα

Ελένη Μενεγάκη: Η κόρη της Βαλέρια μόλις έγινε 13 χρονών

Η Ελένη Μενεγάκη γιόρτασε τα γενέθλια και της κόρης της Βαλέριας η οποία έγινε 13 χρονών. Η παρουσιάστρια ανέβασε δύο φωτογραφίες στον λογαριασμό της.

Η παρουσιάστρια τον τελευταίο καιρό ανεβάζει πολλές από τις προσωπικές της στιγμές στον λογαριασμό της, κάτι που δεν συνήθιζε παλαιότερα.

Μάλιστα σε πολλές από τις φωτογραφίες βλέπουμε και τα παιδιά της τα οποία μεγαλώνουν και μοιάζουν ολοένα και περισσότερο στην μαμά τους. Η Ελένη Μενεγάκη στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Το κορίτσι μου μόλις έγινε 13. Χρόνια πολλά Βαλέρια! Να χαμογελάς, να ονειρεύεσαι και να εκφράζεσαι όπως εσύ ξέρεις!»

Η παρουσιάστρια διανύει μια πολύ όμορφη και ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της και αυτό φαίνεται και από την κίνηση να ανεβάσει στο Instagram οικογενειακή φωτογραφία.