Ταμίλα Κουλίεβα: «Με τον Κιμούλη έχουμε συνεργαστεί, προσωπικά είχα εισπράξει μόνο σεβασμό»

Όσα σχολίασε για Ζέτα Δούκα και Κατερίνα Γερονικολού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ταμίλα Κουλίεβα: «Με τον Κιμούλη έχουμε συνεργαστεί, προσωπικά είχα εισπράξει μόνο σεβασμό»

Η Ταμίλα Κουλίεβα μέσω skype μίλησε στην εκπομπή Το Πρωινό και αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Γιώργο Κιμούλη, μετά τις καταγγελίες που δέχτηκε που έχουν προκαλέσει σάλο.

«Εγώ γνωρίζω τον Γιώργο αρκετά χρόνια γιατί ουσιαστικά η συνεργασία μας ξεκίνησε από τη σχολή που δίδασκα από τότε που υπήρχε το σύγχρονο θέατρο Αθηνάς η δραματική σχολή. Ο Γιώργος είναι καταπληκτικός δάσκαλος, έχουμε συνεργαστεί σε δύο παραστάσεις, προσωπικά είχα εισπράξει μόνο σεβασμό. Είναι γνωστό στον καλλιτεχνικό χώρο ότι ο Γιώργος Κιμούλης δεν είναι εύκολος συνεργάτης», ανέφερε αρχικά.

Ταμίλα Κουλίεβα για Κιμούλη

«Για να πει κάποιος ότι έχει δεχτεί σωματική βία δεν είναι εύκολο ούτε για τον ίδιο γιατί είναι μια πράξη υποτιμητική. Εγώ δεν έχω λόγο να μην πιστεύω την Κατερίνα Γερονικολού και την Κατερίνα την συμπαθώ, έχουμε πολύ φιλικές σχέσεις, εκτιμώ και την Ζέτα που είναι πολύ ευαίσθητο πλάσμα και έχω να πω τα καλύτερα. Από εκεί και πέρα στη δουλειά μας είναι απαραίτητο να βάζεις κάπως τα όρια. Δεν μπορώ να πω ότι χρειάστηκε πολλές φορές αλλά υπήρχες και περιπτώσεις που χρειάστηκε να το κάνω», είπε μεταξύ άλλων η Ταμίλα Κουλίεβα.

Ελισάβετ Μουτάφη: Η πρώην σύντροφος του Κιμούλη υποστήριξε δημόσια την Ζέτα Δούκα

H Ελισάβετ Μουτάφη, η ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Γιώργου Κιμούλη, υποστήριξε δημόσια την Ζέτα Δούκα για την καταγγελία που έκανε εις βάρο του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Μετά την σοκαριστική αποκάλυψη της ηθοποιού για την ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη, πολλοί είναι αυτοί που βγήκαν και υποστήριξαν ανοιχτά την Ζέτα Δούκα.

Το ίδιο έκανε με την σειρά της και η Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία υπήρξε ζευγάρι με τον σκηνοθέτη πριν λίγα χρόνια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα άφηνε ασχολίαστο το σημαντικό αυτό γεγονός.

Ειδικότερα, δημοσίευσε μια ανάρτηση στις ιστορίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Ανοιχτά και ονομαστικά…εύγε Ζέτα Δούκα και όποιος δεν μπορεί να συμβιώσει ή συνεργαστεί με σεβασμό, ήθος και αξιοπρέπεια στον άλλον, να πάει σπίτι του ή να ζητήσει βοήθεια..».

Ελισάβετ Μουτάφη για δούκα και κιμούλη