Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας - «Δεν μπορεί η κυρία Διαβάτη να μη γνωρίζει την κυρία Δούκα»

«Απαξιώνουν ανθρώπους που ανοίγουν το στόμα τους»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας - «Δεν μπορεί η κυρία Διαβάτη να μη γνωρίζει την κυρία Δούκα»

Στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη βγήκε και μίλησε ο ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ξέσπασε κατά της Χρυσούλας Διαβάτη μετά τις δηλώσεις που έκανε για τη Ζέτα Δούκα, με αφορμή την καταγγελία στον Γιώργο Κιμούλη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε σε συνέντευξη της, πως δεν γνωρίζει την εν λόγω ηθοποιό, παρά μόνο τον σκηνοθέτη

Σπύρος Μπιμπίλας για Χρυσούλα Διαβάτη

«Θυμώνω πάρα πολύ με κάποιους που απαξιώνουν ανθρώπους που ανοίγουν το στόμα τους γιατί όταν ένα κακό σπυρί σπάει το πύων βγαίνει. Δεν μπορεί η κυρία Διαβάτη να μη γνωρίζει την κυρία Δούκα, τη γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι. Δεν μπορεί να την απαξιώνει. Είναι όλοι μέλη του σωματείου και οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό ο ένας στον άλλον. Υπάρχουν αρμόδια όργανα, υπάρχει νομική οδός....», είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σπύρος Μπιμπίλας: «Μαζεύω τρόφιμα, μιλάω με τα υπουργεία και προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ»

Λίγα λόγια για τον Σπύρο Μπιμπίλα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας (26 Ιανουαρίου 1956, Πειραιάς). είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και ηθοποιός φωνής.

Ο Μπιμπίλας γεννήθηκε στον Πειραιά και έχει δύο αδέλφια. Ο πατέρας του απεβίωσε όταν ο ίδιος ήταν σε ηλικία 10 χρόνων και έτσι αναγκάστηκε να εργαστεί από τα 15 του. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, επειδή δεχόταν πίεση από συγγενικά πρόσωπα, που ασκούσαν επίσης το επάγγελμα του δικηγόρου. Ωστόσο, από μικρός ήθελε να γίνει ηθοποιός και έτσι σπούδασε θέατρο στη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου. Η πρώτη του θεατρική παράσταση, Η Αυλή των Θαυμάτων, έγινε με την Πειραματική Σκηνή της σχολής του στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Σε εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο Μπιμπίλας ανέφερε ότι τάσσεται κατά της βάπτισης, καθώς θεωρεί ότι πρόκειται για βίαιη πράξη. Είναι άθρησκος. Είναι συμφιλιωμένος και εξοικειωμένος με την ιδέα του θανάτου, καθώς η προγιαγιά του διατηρούσε γραφείο τελετών.Στην πρωινή εκπομπή Happy Day του Alpha TV δήλωσε ότι επιθυμεί, μετά το θάνατό του, να αποτεφρωθεί.

Ο Μπιμπίλας ήταν στενός φίλος με τον Χρήστο Σιμαρδάνη. Έχει δεχθεί bullying για τους gay ρόλους που έχει υποδυθεί. Σε ραδιοφωνική εκπομπή στις 12 Δεκεμβρίου του 2017, ο Γιώργος Λιάγκας χρησιμοποίησε σε τηλεφωνική φάρσα το όνομα του Μπιμπίλα και μίλησε με χυδαίο τρόπο, υπονοώντας ότι ο δεύτερος είναι ομοφυλόφιλος. Ο Μπιμπίλας τον μήνυσε και ο Λιάγκας του πλήρωσε το ποσό των 27 χιλιάδων ευρώ.