Εκτός Σου - Κου Family η Χριστίνα Πολίτη

Δε θα εμφανιστεί στην πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εκτός Σου - Κου Family η Χριστίνα Πολίτη

Το πρωί του Σαββάτου μέσα από την εκπομπή Έλα Χαμογέλα, έγινε γνωστή η είδηση πως η Χριστίνα Πολίτη πρόκειται να βρεθεί εκτός της πρεμιέρας του Σου - Κου Family μετά από το σάλο που δημιουργήθηκε με τις καταγγελίες στον Κώστα Σπυρόπουλο.

Η κοσμικόγραφος θα έκανε σήμερα την πρεμιέρα μαζί με τον Χάρη Βαρθακούρη και την Αντελίνα - δείτε εδώ όλα όσα είπαν για την εκπομπή τους- ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να τη δούμε στο πάνελ παρόλο που χθες το απόγευμα βρέθηκε κανονικά στην πρόβα.

Χριστίνα Πολίτη Σπυρόπουλος

Η αλήθεια είναι πως η Χριστίνα Πολίτη αποτελούσε ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της εκπομπής ωστόσο τα σχόλια που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες για τον αγαπημένο της, κάνουν εξαιρετικά δύσκολη την παρουσία της στην πρεμιέρα.

Χριστίνα Πολίτη: Η πρώτη της αντίδραση μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τον Κώστα Σπυρόπουλο

Λίγο μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τις καταγγελίες κατά του Κώστα Σπυρόπουλου, η Χριστίνα Πολίτη αντέδρασε με τον δικό της τρόπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απαντώντας στο σχόλιο μίας follower.

Οι καταγγελίες της Τζένη Μπότση, της Αγγελικής Λάμπρη και της Λουκίας Μιχαλά έφεραν ένα "ντόμινο" καταγγελιών για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη και όπως ήταν φυσικό, τα social media "βούιξαν".

Η πρώτη αντίδραση της Χριστίνας Πολίτη ήταν να κλείσει τα σχόλια στις φωτογραφίες της, κάτι που παρατήρησε κάποια follower.

«Η cosmopoliti μόλις απενεργοποίησε τα σχόλια. Όσο για σένα ότι και να πω είναι λίγο. Κρίμα, γιατί ήσουν από τους αγαπημένους μου», έγραψε μια follower στο Instagram και η Χριστίνα Πολίτη, η οποία είναι η σύντροφός του, έδωσε τη δική της απάντηση.

«Κάνε λίγο υπομονή κορίτσι μου. Δεν θέλω τα παιδιά μου να διαβάζουν σχόλια τέτοια», έγραψε η Χριστίνα Πολίτη.

Χριστίνα Πολίτη Σπυρόπουλος