Δανάη Μπάρκα για Ζέτα Δούκα - «Ήμασταν σοκαρισμένοι, τρέμαμε»

«Ήμασταν σε πανικό»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα για Ζέτα Δούκα - «Ήμασταν σοκαρισμένοι, τρέμαμε»

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και αναφέρθηκε στην live καταγγελία που έκανε η Ζέτα Δούκα στον Γιώργο Κιμούλη στην εκπομπή της και εξήγησε πως ήταν όλοι σοκαρισμένοι στο πλατό.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο περιστατικό και μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια τόσο για τη Ζέτα Δούκα όσο και για την Ευδοκία Ρουμελιώτη που επίσης μίλησε στην εκπομπή της για την εμπειρία της με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Είναι μεγάλη μας χαρά που δυο άνθρωποι, η Ευδοκία (Ρουμελιώτη) και η Ζέτα (Δούκα) ένιωσαν άνετα σε αυτή την εκπομπή να καταθέσουν τη ψυχή τους. Αυτό είναι επιτυχία. Κατά τα άλλα όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα δε μπορούμε να μιλάμε για επιτυχία είναι οξύμωρο.

Δανάη Μπάρκα Ζέτα Δούκα

Μετά για 20 λεπτά ήμασταν σοκαρισμένοι και τρέμαμε. Λέγαμε “Tώρα αυτό έγινε live;” Ήμασταν σε πανικό. Προσπαθούσαμε να ηρεμίσουμε και να συμπαρασταθούμε στη Ζέτα, η οποία ήταν πολύ πιο σοκαρισμένη αριστερά. Ήρθε μια φίλη της Ζέτας και κάτσαμε αρκετή ώρα. Στα τηλέφωνα καταλαβαίνεις τι είχε γίνει. Υπάρχει το κάρμα όταν έχεις φερθεί άσχημα. Κάπου θα σε βρει», είπε η παρουσιάστρια.

Ζέτα Δούκα: Το μήνυμα σε Μπότση - Λάμπρη - Μιχαλά μετά τις καταγγελίες τους

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζέτα Δούκα θέλησε να στείλει ένα ιδιαίτερο μήνυμα στην Τζένη Μπότση, την Αγγελική Λάμπρη και την Λουκία Μιχαλά για τις καταγγελίες που έκαναν για τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε τα συγχαρητήριά της στις τρεις κυρίες που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν για αυτό που τους συνέβη.

Η ηθοποιός, λοιπόν, θέλοντας να συμπαρασταθεί στις τρεις γυναίκες, έγραψε κάτω από την ανάρτηση της Τζένης Μπότση: «Κορίτσια μου!!! Σας αγαπώ και σας συγχαίρω».

Ζέτα Δούκα Τζένη Μπότση