Θετική στον κορωνοϊό η Ταμίλα Κουλίεβα

Η ανακοίνωσή της στο Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θετική στον κορωνοϊό η Ταμίλα Κουλίεβα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ταμίλα Κουλίεβα ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και πως έχει μπει σε καραντίνα.

Η ηθοποιός έκανε το απαραίτητο τεστ λίγο πριν την αναχώρησή της για την Ελλάδα και διαπίστωσε πως είναι θετική στον ιό.

Αναγκάστηκε λοιπόν να μπει σε καραντίνα και το μοιράστηκε στο Instagram της, ενώ πριν από μερικές μέρες, θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο Εξαδάκτυλλος.

«Λίγο πριν την αναχώρηση μου για την Ελλάδα, στο επιβεβλημένο τεστ λόγω ταξιδιού, βρέθηκα θετική στον covid 19. Είμαι σε καραντίνα, και ακολουθώ τις οδηγίες του γιατρού! Να προσέχετε!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.

Ταμίλα Κουλίεβα κορωνοϊός

Ταμίλα Κουλίεβα: «Με τον Κιμούλη έχουμε συνεργαστεί, προσωπικά είχα εισπράξει μόνο σεβασμό»

Η Ταμίλα Κουλίεβα μέσω skype μίλησε στην εκπομπή Το Πρωινό και αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Γιώργο Κιμούλη, μετά τις καταγγελίες που δέχτηκε που έχουν προκαλέσει σάλο.

«Εγώ γνωρίζω τον Γιώργο αρκετά χρόνια γιατί ουσιαστικά η συνεργασία μας ξεκίνησε από τη σχολή που δίδασκα από τότε που υπήρχε το σύγχρονο θέατρο Αθηνάς η δραματική σχολή. Ο Γιώργος είναι καταπληκτικός δάσκαλος, έχουμε συνεργαστεί σε δύο παραστάσεις, προσωπικά είχα εισπράξει μόνο σεβασμό. Είναι γνωστό στον καλλιτεχνικό χώρο ότι ο Γιώργος Κιμούλης δεν είναι εύκολος συνεργάτης», ανέφερε αρχικά.

Ταμίλα Κουλίεβα για Κιμούλη

«Για να πει κάποιος ότι έχει δεχτεί σωματική βία δεν είναι εύκολο ούτε για τον ίδιο γιατί είναι μια πράξη υποτιμητική. Εγώ δεν έχω λόγο να μην πιστεύω την Κατερίνα Γερονικολού και την Κατερίνα την συμπαθώ, έχουμε πολύ φιλικές σχέσεις, εκτιμώ και την Ζέτα που είναι πολύ ευαίσθητο πλάσμα και έχω να πω τα καλύτερα. Από εκεί και πέρα στη δουλειά μας είναι απαραίτητο να βάζεις κάπως τα όρια. Δεν μπορώ να πω ότι χρειάστηκε πολλές φορές αλλά υπήρχες και περιπτώσεις που χρειάστηκε να το κάνω», είπε μεταξύ άλλων η Ταμίλα Κουλίεβα.