Σάκης Τανιμανίδης: Ενθουσιασμένος δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της Χριστίνας

Το βίντεο που ανέβασε στο Instagram

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης: Ενθουσιασμένος δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της Χριστίνας

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα το καλοκαίρι θα κρατάνε στην αγκαλιά τους τα δίδυμα παιδάκια τους και είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένοι για αυτό.

Η Χριστίνα μέρα με την μέρα φουσκώνει και ο Σάκης έχει ήδη ενθουσιαστεί πολύ με το γεγονός πως θα γίνει μπαμπάς.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Ιnstagram, ο παρουσιαστής ανέβασε ένα βίντεο που παροτρύνει την Χριστίνα να δείξει πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της.

Το βίντεο του Σάκη Τανιμανίδη

Σάκης Τανιμανίδης: «Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδάκι! Δεν θυμάμαι πόσες ήταν οι προσπάθειες»

Καλεσμένος στο Πρωινού βρέθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης, λίγο διάστημα μετά την είδηση πως με την Χριστίνα Μπόμπα θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς σε δίδυμα. Ο παρουσιαστής που υπέγραψε στον ΑΝΤ1 και θα παρουσιάσει τη Φάρμα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να μείνει έγκυος η γυναίκα του.

Επίσης, τηλεφωνικά μίλησε και η μητέρα του κυρία Ματούλα, η οποία αποκάλυψε το πώς της ανακοίνωσε ο γιος της ότι θα γίνει γιαγιά.

«Δυσκολευτήκαμε αρκετά. Σε αριθμό δε θυμάμαι πόσες ήταν οι προσπάθειες. Όταν παντρευτήκαμε είπαμε να κάνουμε ένα παιδάκι. Δεν ήρθε τόσο εύκολα. Πέρασε καιρός. Ξέρω για όλα τα ζευγάρια πως είναι δύσκολο, αλλά ήρθε και μετά τα ξεχνάς όλα. Αυτό πέφτει κυρίως πάνω στη γυναίκα. Η γυναίκα είναι αυτή που κάθε μήνα κάνει το τεστ. Το κάνει προσωπικό, το κάνει δικό της. Ο άντρας απλά είναι δίπλα και περιμένει. Λάθος της να το προσωποποιεί.

Δεν είναι μπαμ και κάτω. Και όλα καλά να είναι, υπάρχει ένα ποσοστό επιτυχίας. Δε ζήσαμε κάποιο δράμα. Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδάκι, όπως χιλιάδες κόσμος. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι και αν δυσκολεύονται να κάνουν παιδί, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα το λύσουν οι γιατροί και αν δεν υπάρχει, κάποια στιγμή θα έρθει. Και όταν θα έρθει θα είναι σα να μη πέρασε μια μέρα. Όταν το μάθαμε πιάσαμε τα ζουμιά» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Τανιμανίδης.