Απόστολος Γκλέτσος: «Στην πολιτική για να δουλέψεις πρέπει να περάσεις από το κρεβάτι»

Μίλησε για την εκμετάλλευση και στο χώρο της πολιτικής

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Απόστολος Γκλέτσος: «Στην πολιτική για να δουλέψεις πρέπει να περάσεις από το κρεβάτι»

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή «Αεράτοι» της ιστοσελίδας lamianow και αποκάλυψε πως πέρα από το χώρο του θεάτρου, και στην πολιτική υπάρχει μεγάλη εκμετάλλευση.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Έχει πέσει στην αντίληψή μου, δύο φορές, δύο άνθρωποι που δεν είναι στη ζωή αυτή τη στιγμή, είπαν κακές κουβέντες για δύο συναδέλφους. Μέχρι εκεί, αλλά τους έβαλα στη θέση τους. Όχι να σε φιλήσω, να σε αγγίξω, να σε κάνω…».

Μάλιστα, επεσήμανε πως τέτοια περιστατικά συμβαίνουν και σε άλλους χώρους: «Και στην πολιτική να δεις τι γίνεται… Για δύο μήνες να σε βάλουν να δουλέψεις σε μια κ@λοδουλειά, πρέπει να περάσεις από κρεβάτι ενός σκ@τόγερου που εκμεταλλεύεται την ανέχειά σου. Ο οποίος δεν είναι τίποτα, είναι απλά διπλανός, τριτοδιπλανός ενός βουλευτή. Η άλλη μπορεί και να είναι μονογονεϊκή οικογένεια, έχει και δύο παιδιά και σου λέει τι να κάνω ρε παιδιά;».

Την ίδια στιγμή το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών έκανε επίσημη ανακοίνωση για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Μαριάννα Τουμασάτου: «Για τον Κώστα Σπυρόπουλο το ξέρω άπειρα χρόνια, υπάρχουν κι άλλοι»

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για όλες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών τηλεφωνικά στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται και αποκάλυψε πως γνώριζε το περιστατικό για τον Κώστα Σπυρόπουλο εδώ και πολλά χρόνια.

«Δεν έσκασαν ως ειδήσεις, τα ήξερα από καιρό. Την συζήτηση αυτήν την έχω κάνει με την Τζένη, με την Ευδοκία και με άλλα κορίτσια. Είναι παλιά. Όταν συνεργάστηκα με τον Γιώργο Κιμούλη, σε προσωπικό επίπεδο δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλά θεωρώ ότι δεν τρελάθηκε καμία από όλες αυτές κι έβαλε στο στόχαστρο τον Γιώργο. Δεν είναι μουρλές. Και για τον Κώστα τα ξέρω άπειρα χρόνια, μου τα είχε πει η Τζένη κι έτρεμε.

Μπορεί να κατηγορηθούν ότι άργησαν να μιλήσουν γιατί δυστυχώς είμαστε πίσω σε αυτό. Ξέρω κι άλλα και για τους συγκεκριμένους και για άλλους. Ήθελαν πάντα να το πούνε αλλά όλα έχουν την κατάλληλη στιγμή. Εγώ δεν βρέθηκα στην ζωή μου σε μια πιθανή δύσκολη θέση, άνοιγα το στόμα μου κι άπλωνα τα χέρια μου. Θα είναι δύσκολο το κλίμα όταν ανοίξουμε και ξανασυστηθούμε.

Θα έχουν αποκατασταθεί κάποιες βλάβες και θα έχουν μπει κάποια πράγματα στην θέση τους. Είναι μεγάλη πληγή. Ακόμα κι η σιωπή είναι μια μορφή βίας. Πρέπει να τα βρούμε με τον εαυτό μας γιατί τα προσωπικά μας ζητήματα μας οδηγούν σε κακές συμπεριφορές.»

Την ίδια στιγμή το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών έκανε επίσημη ανακοίνωση για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Κώστα Σπυρόπουλο.