Νίκος Οικονομόπουλος: «Η αγάπη μου για τον Χριστό είναι χωρίς τέλος, χωρίς ταβάνι, ανεξίτηλη»

Μια σπάνια συνέντευξη του τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νίκος Οικονομόπουλος: «Η αγάπη μου για τον Χριστό είναι χωρίς τέλος, χωρίς ταβάνι, ανεξίτηλη»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε στην Ναταλία Γερμανού και στο Καλύτερα δεν Γίνεται για την δουλειά του, την αγάπη του για οικογένεια αλλά και τον πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο Χριστός στη ζωή του.

Για τους χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή: «Προσπαθώ να μη δημοσιοποιώ πολύ την προσωπική μου ζωή. Όχι γιατί δεν πρέπει, γιατί δεν μου πολυαρέσει εμένα. Δεν το κάνω επίτηδες. Δεν προσποιούμαι κάτι, μου αρέσει να ζω φυσιολογικά. Όσον αφορά στις δημόσιες σχέσεις, κάνω στα λογικά πλαίσια. Δεν κάνω επί τούτου»

Πώς είναι σαν σύντροφος; «Αυτό θα έπρεπε να το ρωτήσεις στη γυναίκα που είναι μαζί μου. Θεωρώ πως είμαι ένας κανονικός άνθρωπος και ζω μια πολύ φυσιολογική ζωή. Χαίρομαι με τα απλά πράγματα, όπως το να πιω έναν καφέ το πρωί και να οδηγήσω με το αυτοκίνητό μου. Το κάνω 10 χρόνια συνεχόμενα κάθε πρωί. Αυτό με ευχαριστεί. Την απολαμβάνω τη μοναξιά μου. Μου αρέσει».

Για την αγάπη του στη θρησκεία. «Η αγάπη μου, η οποία είναι απέραντη, ανεξίτηλη, χωρίς τέλος, χωρίς ταβάνι, είναι η αγάπη μου τον Χριστό. Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά τα πράγματα δεν γίνονται από μόνα τους. Τα πράγματα δεν τα έκανα εγώ. Αν θεωρήσουμε ότι έχω μία καλή φωνή δεν είναι δική μου η φωνή. Αυτό το ταλέντο είναι ένα δώρο από τον Θεό. Ευχαριστώ τον Θεό για όλα αυτά, τα καλά και τα άσχημα που έζησα σε μικρότερη ηλικία. Είμαι ευγνώμων από τον Θεό και τους ανθρώπους».

Πώς θα φανταζόταν τον εαυτό του 20 χρόνια αργότερα; «Αγαπώ πολύ την οικογένεια. Θέλω πολύ να κάνω. Υπάρχουν και στιγμές που λέω ότι καλύτερα που δεν έχω κάνει με όλα αυτά. Θέλω να κάνω παιδιά, θέλω να δώσω αγάπη». Επανασύνδεση για Νίκο Οικονομόπουλο - Βίκυ Κάβουρα;

Η συνέντευξη του Νίκου Οικονομόπουλου

Νίκος Οικονομόπουλος: "Δεν μπορώ να νιώθω ότι έχω μια γυναίκα, η οποία θα κάνει αυτό που θα της πω"

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή Σφαίρα 101,2 και στην Ναταλία Γερμανού και αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει την περίοδο της καραντίνας αλλά περιέγραψε και την ιδανική γυναίκα.

«Δεν έχω καταλήξει τι με κάνει ευτυχισμένο. Υπεραγαπώ τη χώρα μου, αλλά κάποιες φορές νιώθω ότι δεν ζω σε δημοκρατική χώρα, νιώθω ότι δεν έχουμε δημοκρατία. Πρέπει να πεις αυτός που θέλουν να ακούσουν όλοι. Ε, όχι! Δεν θα το κάνω. Στην καραντίνα σκεφτόμουν αυτούς που περνάνε δύσκολα οικονομικά. Είναι ανάγκη της ψυχής μου να κάνω το οτιδήποτε που μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο ευτυχισμένο. Και ανατριχιάζει όλο μου το κορμί, ειλικρινά. Δεν μπορώ να διανοηθώ ανθρώπους που έχουν την ευχέρεια να βοηθήσουν και δεν το κάνουν», είπε αρχικά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

οικονμόπουλος

«Θέλω να έχω μια ισχυρή παρουσία δίπλα μου. Δεν μπορώ να νιώθω ότι έχω μια γυναίκα, η οποία θα κάνει αυτό που θα της πω εγώ. Όταν είμαι νευριασμένος το δείχνω, δεν προσποιούμαι ποτέ. Αυτό, λοιπόν, ψάχνω και στη γυναίκα. Και να με ανεβάζει, λέγοντάς μου: “Θέλω να φύγουμε αύριο και να πάμε στην Αλάσκα”...

Στην τηλεόραση το 80% από αυτά που λένε είναι αναλήθειες, αλλά δεν έχουν πει ποτέ κάτι άσχημο για μένα γιατί δεν έχω δώσει το δικαίωμα. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Αλλά αυτοί που είναι στην τηλεόραση και μιλάνε για μένα χωρίς να είμαι παρών και λένε ότι θέλουν χωρίς να γνωρίζουν την πραγματικότητα.

Μπορώ να πω όμως με απόλυτη ειλικρίνεια πως πολλές φορές, το λέω στον κόσμο, αυτά που ακούτε στην τηλεόραση για κάποιους ανθρώπους και παρουσιάζεις έναν άνθρωπο όπως θέλεις εσύ εκείνη τη στιγμή και ο κόσμος φτιάχνει, σε αυτό που έχει πλάσει στο μυαλό του γι’ αυτόν τον άνθρωπο και λες “είναι τέτοιος;”. Έχει καταντήσει αηδιαστικό να βλέπεις κάποιους να κρίνουν τους πάντες», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Νίκος Οικονομόπουλος.