Εύη Καραγιάννη: «Ο Άνθιμος δεν με συγχωρέσει που χώρισα με τον Βουτσά»

«Υπήρχαν πολλά δάκρυα»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Εύη Καραγιάννη: «Ο Άνθιμος δεν με συγχωρέσει που χώρισα με τον Βουτσά»

Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια μίλησε η Εύη Καραγιάννη και συγκινημένη αναφέρθηκε στην σχέση που είχε με τον Κώστα Βουτσά αλλά και αυτή που είχε ο ίδιος με τον γιό της Άνθιμο.

«Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί με τον Κώστα. Είναι συγκινητικό και για εμένα και για τον Άνθιμο. Ο Άνθιμος ακόμα και τώρα δακρύζει. Δεν σημαίνει ότι όλα είναι ωραία όταν χωρίζεις αλλά ο βιολογικός του πατέρας κι ο Κώστας ήταν σαν φίλοι. Ο μόνος που με αγάπησε πραγματικά ήταν ο Κώστας κι ήταν ο καλύτερος πατέρας.

Όταν είχαμε χωρίσει βρισκόντουσαν για φαγητό με τον πατέρα του Άνθιμου. Ο Άνθιμος δεν θα μου συγχωρέσει ποτέ ότι χώρισα με τον Κώστα και το έχει μέσα στην ψυχή του. Αυτός ο χωρισμός ήταν σκληρός κι είχε πολλά δάκρυα.

Αλίκη Κατσαβού: "Κώστα σήμερα θα είχες γενέθλια"

6 Φεβρουαρίου 2020 ο αγαπημένος Κώστας Βουτσάς άφησε την τελευταία του πνοή και συνεπώς πίσω του την γυναίκα του και μάνα του γιου του, Αλίκη Κατσαβού. 10 μήνες μετά, την ημέρα των γενεθλίων του και λίγο πριν το νέο έτος έρθει η ίδια συγκινεί με ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Με τρεις γραμμές κι ένα συγκινητικό βίντεο από στιγμές με τον Κώστα Βουτσά η Αλίκη Κατσαβού μοιράζεται μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της και την συναισθηματική της φόρτιση λόγω της ημέρας.

Η ανάρτησή της για τα γενέθλια του Κώστα Βουτσά

«Κώστα σήμερα θα είχες γενέθλια και εμένα με βρήκε το ξημέρωμα να χαζεύω τις φωτογραφίες και τα βιντεακια από τις ευτυχισμένες στιγμές μας. Νομίζω ξέρω ποια θα ήταν η ευχή σου για το νέο έτος...✨Να περισσέψει το γέλιο κι η χαρά».