Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: «Η Χριστίνα Πολίτη θα είναι στην εκπομπή»

«Έχει να διαχειριστεί το προσωπικό της θέμα τώρα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: «Η Χριστίνα Πολίτη θα είναι στην εκπομπή»

Λίγο μετά την πρεμιέρα της εκπομπής τους, ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη παραχώρησαν δηλώσεις στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην απουσία της Χριστίνας Πολίτη, τονίζοντας πως εξακολουθεί να είναι μέλος της ομάδας τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι, που θριάμβευσε χθες (30/1) με τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε, κλήθηκε να απαντήσει για ποιο λόγο δεν είδαμε το όνομα της Χριστίνας Πολίτη στους τίτλους αρχής αλλά και για το αν πρόκειται να μπει στο team αργότερα.

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη εκπομπή

«Η Χριστίνα Πολίτη είναι στην ομάδα μας, είναι στην εκπομπή. Είναι πολύ φυσιολογικό να μην εμφανιστεί στην πρεμιέρα, διότι έχει να διαχειριστεί ένα προσωπικό της θέμα. Θεωρώ πως τώρα η θέση της είναι με τον εαυτό της και πώς να διαχειριστεί το θέμα της. Είναι μέρος της εκπομπής και θα δούμε. Δε γνωρίζω γιατί το όνομά της δεν ήταν στους τίτλους της εκπομπής. Ήταν στις πρόβες, πριν βγει το θέμα του ηθοποιού» είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Από την άλλη, ο Χάρης Βαρθακούρης ξεκαθάρισε: «Όσο είναι σε εξέλιξη το ζήτημα, η Χριστίνα δεν θα είναι στην εκπομπή μαζί μας».

Τα λόγια της Αντελίνας στην εκπομπή για την απουσία της Χριστίνας Πολίτη

«Γνωρίζατε ότι η Χριστίνα Πολίτη είναι μέλος της εκπομπής μας και περιμένατε να την δείτε σήμερα εδώ. Λόγω ενός προσωπικού θέματος που έχει προκύψει ωστόσο, το οποίο έχει να κάνει με τον σύντροφό της, δε θα είναι μαζί μας. Για τώρα. Θα ήθελα να τελειώσουμε αυτό το θέμα εδώ και να προχωρήσουμε».