Δώρα Χρυσικού για καταγγελίες «Ελπίζω να βγούν κι άλλα ονόματα στη δημοσιότητα, είμαι βέβαιη»

Η ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά on camera

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δώρα Χρυσικού για καταγγελίες  «Ελπίζω να βγούν κι άλλα ονόματα στη δημοσιότητα, είμαι βέβαιη»

Η Δώρα Χρυσικού μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Mega μετά τις αποκαλύψεις της Ζέτας Δούκα περί λεκτικής και σωματικής βίας από τον Γιώργο Κιμούλη.

Η ηθοποιός είναι μάρτυρας μαζί με τον Νίκο Ψαρρά στα περιστατικά που περιέγραψε η Ζέτα Δούκα στο έργο Closer, 20 χρόνια πριν.

Η συνέντευξη της Δώρας Χρυσικού

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, η ηθοποιός παραδέχτηκε πως «είναι μια φοβερή αρχή από την κυρία Μπεκατώρου. Νομίζω ότι της χρωστάμε όλοι πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη. Και στον δικό μου χώρο η κυρία Δούκα έκανε την αρχή και τώρα ο δρόμος είναι ανοιχτός».

Πιστεύει ότι θα βγουν και άλλα ονόματα στη δημοσιότητα; «Το ελπίζω ότι θα βγουν και άλλα ονόματα, είμαι σχεδόν βεβαία. Τώρα, διότι τώρα αποφάσισαν τα θύματα να το πουν, τώρα είναι ώριμες οι συνθήκες» εξομολογήθηκε.

Δώρα Χρυσικού: Ξέσπασε μετά τις καταγγελίες - «Τα λέω αυτά και δάκρυα κυλάν απ' τα μάτια μου»

Η Δώρα Χρυσικάκου, που υποστήριξε την Ζέτα Δούκα στην καταγγελία της κατά του Γιώργου Κιμούλη, είδε να ανοίγουν κι άλλα στόματα στο χώρο του θεάτρου και έκανε μια ανάρτηση βαθιά συγκινημένη.

Η ανάρτηση της Δώρας Χρυσικάκου

Μετά τις απανωτές καταγγελίες συναδέλφων για κακοποιητικές συμπεριφορές κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους. Λογικό και αναμενόμενο. Δεν πειράζει όμως γιατί τόσα χρόνια τον χάναμε εμείς, τα κορίτσια και αγόρια που πέσαμε στα ασεβή χέρια σας, πληρώνοντας βαρύ τίμημα για να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.

Ας έρθουν όλα στο φως πια. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Και όταν ξαναανοίξουν τα θέατρα θα ξανασυστηθούμε, και θα ανασάνουμε αλλιώς, και θα ξέρουμε πως αυτή η νίκη είναι όλων μας. Τα λέω αυτά και δάκρυα κυλάν απ τα μάτια μου, σκεφτόμενη το θάρρος και τη γενναιότητα των συναδέλφων μου, τα χρόνια της ντροπής, της ενοχής, της απαξίωσης και του φόβου , του κινδύνου .

Της σιωπηλής υποψίας ότι δεν υπήρχε εναλλακτική. Μιλάω αυτές τις μέρες με συναδέλφους μου και όλοι λέμε το ίδιο «κάτι αλλάζει ρε γαμ@το» . Καιρός ήταν. Τώρα είναι της μόδας η αλήθεια. Είμαστε εμείς . Και σε όσους δεν αρέσει ΞΥΔΙ”, έγραψε χαρακτηριστικά.

δώρα χρυσικού