Έφη Αχτσίογλου - Δημήτρης Τζανακόπουλος: Θα γίνουν γονείς!

Με το καλό!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έφη Αχτσίογλου - Δημήτρης Τζανακόπουλος: Θα γίνουν γονείς!

Γονείς θα γίνουν για πρώτη φορά η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και περίπου τρία χρόνια, περιμένει το πρώτο του παιδί τους επόμενους μήνες. Οι δυο υποψήφιοι γονείς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς το παιδί έρχεται να συμπληρώσει την ευτυχία τους.

Να θυμίσουμε ότι η Εφη Αχτσιόγλου είχε αναφερθεί στην σχέση της με τον Γραμματέα του κόμματος λίγο πριν από τις εκλογές του Ιουλίου του 2019, όταν σε συνέντευξη της η -τότε εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- είχε παραδεχθεί: «Έχω σχέση με πολιτικό». Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σε ποιον αναφέρεται είχε απαντήσει: «Ε! Δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο;».

αχτζίογλου

Λίγα λόγια για την Έφη Αχτσίογλου

Η Έφη Αχτσιόγλου (Γιαννιτσά Πέλλας, 4 Ιανουαρίου 1985) είναι Ελληνίδα διδάκτορας Εργατικού Δικαίου, πολιτικός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Έχει διατελέσει υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (5 Νοεμβρίου 2016 - 9 Ιουλίου 2019).

Ολοκλήρωσε με άριστα τις προπτυχιακές σπουδές της στη Νομική του ΑΠΘ και το 2009 απέκτησε -επίσης με άριστα- το μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο Δημόσιο Δίκαιο και τις Πολιτικές Επιστήμες από την ίδια σχολή.[

Εργάστηκε με ερευνητική υποτροφία στο Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου, ενώ το 2014 ολοκλήρωσε ως υπότροφος του ΙΚΥ τη συγγραφή της διδακτορικής της διατριβής στο Εργατικό Δίκαιο, υπό την επίβλεψη του καθηγητή Άρη Καζάκου.

Το 2019 αποκάλυψε δημόσια κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο[3] και τον Ιανούαριο του 2021 δημοσιεύματα ανέφεραν ότι είναι 5 μηνών έγκυος και περιμένει αγόρι[4].

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τζώρτζια Βαϊνά: Γέννησε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks - «Λιώσαμε» με την φωτογραφία της μικρούλας

Μπρούσκο: Η Ανατολή Γρηγοριάδου έγινε για πρώτη φορά μαμά χωρίς να το γνωρίζει κανείς