Χειρουργείο για την κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χειρουργείο για την κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου

Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, Δανάη, πριν από μερικές ημέρες πραγματοποίησε ένα χειρουργείο και έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μια ανάρτηση.

Στην εν λόγω ανάρτηση είναι Δανάη Λιβιεράτου να κρατάει στο χέρι της ένα ρόφημα και αποκαλύπτει πως υπεβλήθη σε ένα χειρουργείο στο στόμα.

«6 ημέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση στόματος! Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω καλαμάκια σαν φυσιολογικός άνθρωπος», έγραψε η Δανάη ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Δείτε ωστόσο και άλλες φωτογραφίες της κούκλας κόρης τους.

Εύη Αδάμ Λάμπης Λιβιεράτος κόρη

Ποιος είναι ο Λάμπρης Λιβιεράτος;

Ο Λάμπης Λιβιεράτος έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γ. Θεοδοσιάδη. Αποφοίτησε το 1987.

Στο θέατρο εμφανίστηκε για πρώτη φορά χειμώνα του 1988 στην παράσταση “Ξενοδοχείο ο παράδεισος” μαζί με τους: Σταμάτη Φασουλή, Γιάννη Φέρτη, Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Δύο χρόνια μετά και συγκεκριμένα το 1990 ξεκίνησε η συνεργασία του με τον Γιώργο Κωνσταντίνου στο θέατρο και την τηλεόραση. Το χειμώνα του 1992 έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του τραγουδιού δίπλα στον Γιώργο Μαρίνο στη ΜΕΔΟΥΣΑ.

Το 1993 εμφανίστηκε στο ΖΟΟΜ στο πλευρό της Άννας Βίσση και το καλοκαίρι του 1993 συμμετείχε μαζί της στις συναυλίες της ανά την Ελλάδα και στην Κύπρο.

Στη δισκογραφία μπήκε αρχικά συμμετέχοντας στο δίσκο του Θάνου Καλλίρη με το τραγούδι “Ο νέος είναι ωραίος” που σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Επίσης συμμετείχε με ένα τραγούδι στο δίσκο του Αλέξη Παπαδημητρίου “Ο κύκλος του έρωτα”.

Τον Οκτώβριο του 1993 παίρνει μέρος στην όπερα του Σταύρου Σιδερά “Ωδή στους θεούς” στην Κύπρο για την Κοινοπολιτεία. Την ίδια χρονιά εμφανίζεται στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ μαζί με τον Βασίλη Καρρά και την Καίτη Γαρμπή. Την ίδια χρονιά κυκλοφορεί και ο πρώτος του προσωπικός του δίσκος με τίτλο “Ας είχα τη δύναμη”. Το χειμώνα του 1994 εμφανίζεται στο SHOW CENTER δίπλα στην Κατερίνα Κούκα. Το 1995 κυκλοφορεί ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος με τίτλο “Υπόθεση προσωπική”.

Στην πορεία εμφανίστηκε δίπλα σε μεγάλα ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού. Τη σεζόν 1996-1997 εμφανίστηκε με τον Αντώνη Ρέμο και τη Νατάσα Θεοδωρίδου στις ΧΑΝΤΡΕΣ στο Θησείο το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα της Αθήνας.

Το 1996 κυκλοφόρησε ο δίσκος του με τίτλο “Μπαμ και κάτω” σε μουσική του Νίκου Καρβέλα και δική του και στίχους της Ναταλίας Γερμανού και του ίδιου του Λάμπη Λιβιεράτου. Ο δίσκος αυτός έγινε χρυσός. Το 1998 κυκλοφόρησε ο τέταρτος δίσκος του με τίτλο “Ποιος είναι αυτός”. Τη μουσική και τους στίχους των τραγουδιών έγραψε ο Νίκος Καρβέλας εκτός από ένα τραγούδι που έγραψε η Ναταλία Γερμανού. Και αυτός ο δίσκος έγινε χρυσός.

Το Δεκέμβρη του ίδιου χρόνου κυκλοφόρησε ένα cd single με τίτλο “Ρόδα είναι'”. Τον Ιούνιο του 1999 κυκλοφόρησε ο νέος του προσωπικός δίσκος που έχει τίτλο “Το καλύτερο παιδί”. Στα περισσότερα τραγούδια τη μουσική έγραψε ο Λάμπης Λιβιεράτος (3 τραγούδια ο Γιώργος Λάσκαρης). Τους στίχους έγραψαν οι: Ναταλία Γερμανού, Αντώνης Παππάς, Γιώργος Λάσκαρης, Κωνσταντίνος Τσερώνης και Νατάσα Θεοδωρίδου.

Το Μάρτιο του 2000 ο Λάμπης Λιβιεράτος κυκλοφορεί ένα cd με επιτυχίες της δεκαετίας του 1960 με τίτλο “Το μάθημα”. Ο Λάμπης κάνει διασκευή στα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια. Σε ένα από αυτά τα τραγούδια συμμετέχει η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Το ίδιο έτος και για δύο συνεχόμενα χρόνια συνεργάζεται στην πίστα μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και κάνουν μαζί και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα!

Το 2000 κυκλοφορεί ένα signle με τίτλο “Λάμπεις μωρό μου” και το 2001 κυκλοφορεί και ο ολοκληρωμένος δίσκος με τίτλο “Έλα” σε στίχους και μουσική δική του αλλά και της Ναταλίας Γερμανού.