Θρήνος για την Έλενα Πολυκάρπου - Πέθανε η πεθερά της

«Όταν τη γνώρισα, 20 χρόνια πριν, την φοβήθηκα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος για την Έλενα Πολυκάρπου - Πέθανε η πεθερά της

Θρήνος έχει σκεπάσει την οικογένεια της δημοσιογράφου, Έλενας Πολυκάρπου, καθώς έφυγε από τη ζωή η πεθερά της. Μάλιστα, την αποχαιρέτησε και με ένα δημόσιο συγκινητικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου, - η οποία ξεκαθάρισε για την εγκυμοσύνη της - στην εκπομπή, Ευτυχείτε, έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Έλενας Πολυκάρπου για το θάνατο της πεθεράς της

«Όταν τη γνώρισα, 20 χρόνια πριν στον Πόρο όπου ο Πετρος μου ορκιζόταν στο ναυτικό, την φοβήθηκα. Ήταν αυστηρή και πολύ δυναμική γυναίκα...

Με τα χρόνια, γνώρισα μια σπουδαία γυναίκα, που αγαπούσε τα παιδιά της όσο τίποτα στον κόσμο. Μετά την μάνα μου, ήταν η δεύτερη γυναίκα που θαύμαζα, γιατί είχε υπομονή, μιλούσε μόνο όταν έπρεπε, ήταν δυναμική, ήταν σοφός άνθρωπος.

Ό,τι μου έλεγες τόσα χρόνια είναι για εμένα πολύτιμος θησαυρός... Βασίλω σήμερα για πρώτη φορά μπήκα στο σπιτι μας στα Μεθανα και δεν μας περίμενες...Το δωμάτιο σου άδειο, ησυχία πολύ,το τζάκι κλειστό και εσυ δεν καθόσουνα στην καρέκλα σου... Εκεί πια θα κάθεται μόνο ο Πέτρος και η εγγονή σου η Βασιλική Παλλη!!! Χρόνια τσακωνόμασταν για το σπίτι... ήθελα να το αλλάξω, να το φτιάξω και τώρα που έφυγες Βασίλω θέλω να μείνουν όλα ίδια...

Έφυγες και ο Πέτρος σου ήταν δίπλα σου. Όπως έλεγες και εσύ, ο Πέτρος έκανε για δέκα κορίτσια. Δεν τα κατάφερε Βασίλω όμως να σε κρατήσει στην ζωή. Ήθελε να ζήσεις λίγα χρόνια ακόμα να δεις τον Μάριο να μεγαλώνει να σε θυμάται, να καμαρώνεις την εγγονή σου και να μας περιμένεις στο μπαλκόνι όταν φτάναμε στο σπιτι μας στα Μεθανα... Όλα πια θα αλλάξουνε, το Πάσχα θα φτιάχνω την μαγειρίτσα και δεν θα “τσακωνόμαστε” ποια κάνει την καλύτερη συνταγή...

Καλό ταξίδι Βασίλω μου, ήσουν η καλύτερη πεθερά για μια πολυλογού σαν και εμένα. Μακάρι να καταφέρω να σου μοιάσω έστω και λίγο!!!».

Έλενα Πολυκάρπου θάνατος πεθεράς

Η αποκάλυψη που είχε κάνει η Έλενα Πολυκάρπου για το γιο της το 2018

Δύσκολες στιγμές είχε περάσει το 2018, η Έλενα Πολυκάρπου. O γιος της είχε ένα πρόβλημα με την υγεία του και έστειλε ένα δημόσιο μήνυμα σε όλες τις μανούλες.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους την ώρα που ζωγράφιζαν και έγραψε στην λεζάντα της « Εκείνος άρρωστος και η αδερφούλα δίπλα του του διαβάζει παραμύθια για να του πέσει ο πυρετός και να σταματήσει να βήχει όπως εκεινη λέει...Μικρομανουλες δώστε κουραγιο γιατί νομίζω δεν αντέχω άλλο (πρώτη χρόνια Παιδικος σταθμός)!!!Περαστικουλια σε όλα τα παιδάκια...»!

Η Έλενα Πολυκάρπου έφερε στον κόσμο το γιο της τον Δεκέμβριο του 2017.

undefined