Νίκος Πουρσανίδης: «Είχα πάθει κρίση πανικού από την πίεση που δέχτηκα από συνάδελφό μου»

Συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Πουρσανίδης: «Είχα πάθει κρίση πανικού από την πίεση που δέχτηκα από συνάδελφό μου»

Ο Νίκος Πουρσανίδης μίλησε στην εκπομπή Super Μπάλα στο Mega και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κρίση πανικού που είχε πάθει σε μία παράσταση που συμμετείχε, μετά από την πίεση που είχε δεχθεί από συνάδελφό του.

O ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει τις καταγγελίες που έχουν καταγραφεί τον τελευταίο καιρό και έτσι αποφάσισε να μιλήσει και για μία δική του τραυματική εμπειρία.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως το περιστατικό αυτό τον ακολουθούσε για χρόνια και ήταν μία εμπειρία που του έμεινε χαρακτηριστικά στη μνήμη στη διάρκεια της καριέρας του.

Νίκος Πουρσανίδης καταγγελίες

«Εγώ, σε μία παράσταση που είχα πιεστεί πάρα πολύ, είχα πάθε κρίση πανικού πάνω στη σκηνή και στέγνωσε το στόμα μου. Ήταν πολύ χειρότερο από ό,τι το λέω τώρα και με ακολουθούσε για χρόνια. Συνέβη από πίεση συναδέλφου», εξομολογήθηκε ο Νίκος Πουρσανίδης, ενώ σήμερα και η Κατερίνα Λέχου μίλησε για όλα όσα βίωσε στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη.

Λίγα λόγια για τον Νίκο Πουρσανίδη

Ο Νίκος Πουρσανίδης (Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 1982) είναι Έλληνας ηθοποιός.

Παρότι πέρασε στο Τμήμα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, επικεντρώθηκε στην υποκριτική. Από 16 ετών άρχισε να λαμβάνει ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές. Έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό με τη συμμετοχή του στη σειρά Η Πολυκατοικία και στα Κλεμμένα Όνειρα.

Νίκος Πουρσανίδης βιογραφικό

Έχει άλλα δυο αδέρφια, τον ποδοσφαιριστή Ηλία Πουρσανίδη και τον ηθοποιό Δημήτρη Αλεξανδρή. Είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Κατερίνα Παπαδοπούλου και έχουν έναν γιο. Μαζί με την σύζυγό του έζησαν για τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο.