Πρωινό: Αρπάχτηκαν στον αέρα Σταρόβας και Σκορδά για την υπόθεση του πασίγνωστου ηθοποιού

«Εσύ αντιμετωπίζεις το ίδιο ρε Φαίη;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρωινό: Αρπάχτηκαν στον αέρα Σταρόβας και Σκορδά για την υπόθεση του πασίγνωστου ηθοποιού

Ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αποφάσισε να αναφερθεί και στο θέμα του πασίγνωστου ηθοποιού, με αποτέλεσμα να αρπαχτεί με τη Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής.

Ο ίδιος εξήγησε πως δεν είναι δυνατόν να παρομοιάζει κανείς τον πασίγνωστο ηθοποιό με τον προπονητή που βίασε την 11χρονη αθλήτρια ενώ την ίδια στιγμή εξήγησε πως πέρασε ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο.

Θυμίζουμε πως το Σάββατο (30/1), η Ναταλία Γερμανού σχολίασε με πολύ αρνητικό τρόπο τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Δημήτρης Σταρόβας υπέρ του συνεργάτη του.

«Πέρασα ένα πολύ δύσκολο τριήμερο. Ειπώθηκαν πράγματα για εμένα επειδή έκανα πράγματα που αισθάνθηκα. Δεν έκανα καμία παρέμβαση. Την Παρασκευή που έγινε όλη αυτή η ιστορία, το έμαθα από κάποιο κανάλι και το πρώτο που ένιωσα ήταν αυτό που έγινε.

Μετά από παρακαλετά, αυτό πληρώνουμε τώρα. Δυσκολεύομαι να πω όχι και πολλές φορές έχω βρεθεί σε πάνελ και παράθυρα χωρίς να το ήθελα, δεν δικαιολογούμαι. Αυτή είναι πάντως η πραγματικότητα. Λειτούργησα αυθόρμητα, όπως κάνω πάντα. Το τι πειράζει τον καθένα είναι προσωπικό του θέμα. Τίποτα δεν ειρωνευόμαστε, τίποτα δεν υποτιμούμε.

Δημήτρης Σταρόβας Κώστας Σπυρόπουλος

Ανθρώπινα «με βίασε στα 12 και το κουβαλάω μαζί μου τόσα χρόνια», άλλη αντιμετώπιση θα είχα. Δε μπορούμε να τα βάζουμε όλα στο ίδιο καζάνι, λέω για τη δική μου αντίδραση. Δε μπορεί να λέμε ότι είναι το ίδιο πράγμα με τον προπονητή με το 11χρονο κοριτσάκι» είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

Η Φαίη Σκορδά του απάντησε σε αυτό: «Αν δεν ζήσεις, δεν μπορείς να έχεις άποψη. Το έχεις ζήσει;».

Από τη μεριά του, ο Δημήτρης Σταρόβας είπε: «Εσύ αντιμετωπίζεις το ίδιο ρε Φαίη; Λέω πως αντέδρασα εγώ. Δυσκολεύομαι λοιπόν να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος που είναι ανιδιοτελής και βάζει τον εαυτό του πίσω και προσέχει τους συνεργάτες και τους φίλους του, θα έφερνε έναν άνθρωπο σε δύσκολη θέση».

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε πως δεν γίνεται να αψηφήσουμε τα λεγόμενα τριών κοριτσιών και τότε ο Σταρόβας απάντησε: «Εγώ μίλησα με τον ηθοποιό και ξέρεις τι μου είπε; Ότι οι περισσότεροι που τάχτηκαν στο πλευρό των κοριτσιών έχουν συνεργαστεί μαζί του, με τους μισούς έχει φάει 15 φορές. Αν εγώ είχα κάνει κάτι πάρα πολύ κακό στη Φαίη, που είστε πολύ κοντά, θα συνεργαζόσουν εσύ μαζί μου; Αυτό ξέρεις τι λέει για εμένα; Ότι ζούμε σ’ έναν κόσμο υποκριτικό, που όλα μπορούν να συμβούν».

Τι είχε πει ο Σταρόβας όταν ξέσπασαν οι καταγγελίες για τον ηθοποιό

«Δεν έχω μιλήσει με τον ηθοποιό. Εάν γνώριζα κάτι δεν θα έβαζα καμία φιλία μπροστά στην κακοποίηση και ο αδερφός μου να ήταν το ίδιο θα έκανα», ξεκαθάρισε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Έχω δει αυτόν τον άνθρωπο να στηρίζει ηθοποιούς που δεν είχε καν εμπορικό συμφέρον. Δεν γίνεται ρε παιδιά αυτό το πράγμα, μη σας πω ότι εκνευρίστηκα κιόλα. Έχει πάρει το μέρος ανθρώπων, έχει κάνει υπομονή. Όταν ένας άνθρωπος κάθεται και βάζει τον εαυτό του πίσω χωρίς να έχει εμπορικό συμφέρον, ούτε οτιδήποτε προκειμένου να στηρίξει κάποιον άνθρωπο, δεν μπορεί ο ίδιος άνθρωπος να έχει κάνει το εντελώς αντίθετο».

Στη συνέχεια, σημείωσε πως «Θα πω και κάτι που είναι λίγο επικίνδυνο, ρίσκο να παρεξηγηθώ», και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί ένας άνθρωπος με τόσο ευγενική ψυχή,.. Ο ηθοποιός είναι ένας άντρας ωραίος, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κορίτσια ήθελαν να είναι μαζί του, είναι φαντασίωση του μισού ελληνικού πληθυσμού και παλαιότερα και συνεχίζει και τώρα. Ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας αυτό, ότι αυτού του είδους οι καταγγελίες, με όλο τον σεβασμό στα κορίτσια που τους έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι πρόβλημα, παίρνουν και κάτι μεταφυσικές προεκτάσεις. Το έχω ζήσει κι εγώ προσωπικά. Απλά το αναφέρω».