Έλενα Παπαρίζου: Γιόρτασε τα γενέθλια της - Η τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της

Τα πόσα έκλεισε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλενα Παπαρίζου: Γιόρτασε τα γενέθλια της - Η τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της

Η εντυπωσιακή Έλενα Παπαρίζου γιόρτασε τα γενέθλια της και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αρκετά τρυφερές φωτογραφίες.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια και κριτής του Voice έχει σημειώσει μια συγκλονιστική πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, η οποία μετρά πάνω από 20 χρόνια.

Μάλιστα, φαίνεται και στην προσωπική ζωή της να έχει επιτυχία μιας και έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του σύζυγου της, Ανδρέα Καψάλη.

Η Έλενα Παπαρίζου γιόρτασε λοιπόν τα γενέθλια της με την ίδια να φαίνεται πανευτυχής. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε έγραψε ως λεζάντα: «Σας ευχαριστώ και πάλι για τις πανέμορφες ευχές σας!
Τελικά να την μετρήσω την περσινή χρονιά στην ηλικία μου ή όχι; ????????
Αστειεύομαι... ???????? Όπως και να ‘χει η ζωή είναι ωραία, και πρέπει να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή της! Σας στέλνω όλη μου την αγάπη και σας εύχομαι και πάλι υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλους τους τομείς».

Ωστόσο, η ίδια πριν λίγο καιρό έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης!

Έλενα Παπαρίζου γενέθλια

Έλενα Παπαρίζου Ανδρέας Καψάλης

Συγκλονίζει η Έλενα Παπαρίζου - «Πέρασα μία ελαφριά κατάθλιψη, ήθελα να ουρλιάξω»

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε σήμερα στην εκπομπή Πάμε Δανάη και συγκλόνισε με τις δηλώσεις της για την εμπειρία της από την καραντίνα. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως πέρασε μία ελαφριά μορφή κατάθλιψης και μερικές φορές ήθελε να ουρλιάξει.

Με αφορμή την εμφάνισή της την Παρασκεύη στην εκπομπή Σπίτι με το Mega μαζί με του Onirama, η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του καναλιού και περιέγραψε τα πάντα σχετικά με το νέο της τραγούδι και το πώς βίωσε την καραντίνα μαζί με τον σύζυγό της.

Σχετικά με την περίοδο της καραντίνας, η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε ότι ενώ πέρναγε καλά με τον σύζυγό της, η κλεισούρα την επηρέασε ψυχολογικά. «Η καραντίνα ήταν και καλή και άσχημη. Τα καλά ήταν ότι χάρηκα που βρήκαμε περισσότερο χρόνο να είμαστε μαζί με τον Αντρέα. Βγαίναμε κάθε μέρα για περίπατο, στρώναμε το τραπέζι πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Άρα, είχα περισσότερο χρόνο μαζί του.

Ψυχολογικά όλη αυτή η κλεισούρα, όμως, δεν με έκανε να νιώσω πολύ καλά. Εμένα σαν Έλενα. Εγώ και ο σύζυγός μου έχουμε εντελώς διαφορετική οπτική για το πώς περάσαμε. Αν ρωτήσεις τον Αντρέα θα σου πει ότι πέρασε τέλεια στην καραντίνα.

Εκείνος δούλευε από το σπίτι. Εμένα όμως μου έλειπε πολύ η δουλειά μου, έπαθα πονοκεφάλους, είχα ψυχοσωματικά. Ένιωσα μια ελαφριάς μορφής κατάθλιψη και όταν τελείωσε η καραντίνα ήθελα να βγω έξω… να ουρλιάξω».