Masterchef 5 - highlights 1/2: Ο εκνευρισμός διαγωνιζόμενου με τους δημοσιογράφους και ο έξαλλος Ιωαννίδης

Κλάματα και νεύρα στο χθεσινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Masterchef 5 - highlights 1/2: Ο εκνευρισμός διαγωνιζόμενου με τους δημοσιογράφους και ο έξαλλος Ιωαννίδης

Κλάματα και νεύρα είχαμε στο χθεσινό 1/2 επεισόδιο του Masterchef. Ένας διαγωνιζόμενος μεταξύ άλλων, εκνευρίστηκε με τους δημοσιογράφους πίσω από τις κάμερες και στη συνέχεια ο Ιωαννίδης έγινε έξαλλος.

Όλα τα highlights του Masterchef

Σκηνή έπος! Παίκτης παρομοίασε τον κίνδυνο του παρά πέντε με το ραντεβού με γυναίκα

Το νέο επεισόδιο του Masterchef 5 ξεκίνησε και ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε ο έρωτας ενός διαγωνιζόμενου με ένα συγκεκριμένο εξτρίμ σπορτ, το Παρά Πέντε.

Η πρώτη τετράδα του σημερινού επεισοδίου εισήλθε στο πλατό του γνωστού ριάλιτι και οι παίκτες ξεκίνησαν να ετοιμάζουν το καλύτερο πιάτο που μπορούν.

Masterchef 5

Αρκετό ενδιαφέρον ωστόσο προκάλεσε ένας συγκεκριμένος διαγωνιζόμενος ο οποίος εξέφρασε την αγάπη του για το Παρα Πέντε, δείχνοντας μάλιστα και κάποια πλάνα από το εντυπωσιακό αυτό σπορ.

Μάλιστα, παρομοίασε τον κίνδυνο του Παρά Πέντε με το.. ραντεβού δηλώνοντας πως είναι το ίδιο επικίνδυνο να κάνεις το συγκεκριμένο σπορ με το να βγεις με μια γυναίκα.

Αμέσως μετά, ο Πάνος Ιωαννίδης τον ρώτησε ποιο από τα δύο είναι πιο επικίνδυνο, με τον ίδιο να δίνει την επική ατάκα «ανάλογα την παρτενέρ!». Δείτε εδώ στο μεταξύ τα Highlights του προηγούμενου επεισοδίου!

Ο «τσακωμός» ενός διαγωνιζόμενου με την πεθερά του - Αδιανόητες οι μπιχτές τους

Ένας γαμπρός με μια πεθερά μπορούν πράγματι να έχουν «καλή» και «τρελή» σχέση, και αυτό το απέδειξε ένας συγκεκριμένος διαγωνιζόμενος στο επεισόδιο του Masterchef.

Ειδικότερα, ένας παίκτης αφιέρωσε την μισή συνέντευξη του μιλώντας για την «αγαπημένη» του πεθερά, με την οποία κιόλας αποκάλυψε ότι δουλεύουν και μαγειρεύουν μαζί.

Mastechef 5 «τσακωμός» ενός διαγωνιζόμενου με την πεθερά του

Βέβαια, η πεθερά του φαίνεται να μην χάνει ευκαιρία να του την πει, μιας και στο βίντεο τον «κατσάδιασε» και μάλιστα ανέφερε πως θα του τα «χώνει» ακόμα και όσο τον βλέπει στην τηλεόραση.

Οι μικροτσακωμοί και οι μπηχτές έκαναν φυσικά την εμφάνιση τους, αλλά σίγουρα και οι δύο καταβάθος έχουν αδυναμία ο ένας στον άλλον! Ωστόσο, ανακοινώθηκε πως αλλάζουν οι μέρες προβολής του ριάλιτι!

Τα έβαλε διαγωνιζόμενος με τους ρεπόρτερ - Αγνόησε παντελώς τους κριτές

Αρκετά έντονο ήταν το κλίμα στο επεισόδιο του Masterchef, με έναν συγκεκριμένο παίκτη να τα βάζει με τους δημοσιογράφους της εκπομπής αλλά και με τους κριτές.

Αμέσως μετά την αποκάλυψη της ιδιαίτερης σχέσης που έχει με την πεθερά του, φάνηκε να αγχώνεται αρκετά και να μην μπορεί να διαχειριστεί τον χρόνο που είχε για να ετοιμάσει το πιάτο του.

Mastechef 5: Τα έβαλε διαγωνιζόμενος με τους ρεπόρτερ

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αγνοεί τις ερωτήσεις των κριτών και ιδίως του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, με τους ίδιους να εκνευρίζονται ελαφρώς με την συμπεριφορά του.

Ο εκνευρισμός όμως του παίκτη φάνηκε να μην τελειώνει εκεί καθώς αμέσως μετά τα έβαλε και με τους δημοσιογράφους της εκπομπής, οι οποίοι ενώ προσπαθούσαν να κάνουν την δουλειά τους και να τον ρωτήσουν λίγα πράγματα για το πιάτο που μαγείρευε, αυτός νεύριασε σε μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμα να τους την πει άσχημα.

Το κορυφαίο βέβαια ήταν που τους κατηγόρησε για το ατελές και όχι και τόσο πετυχημένο πιάτο του.

κνευρίστηκε ο Πάνος Ιωαννίδης - «Ήρθες εδώ γιατί δεν είχες τι να κάνεις, όχι για την μαγειρική»

Ένας συγκεκριμένος διαγωνιζόμενος στο επεισόδιο του Masterchef 5 προκάλεσε ιδιαίτερο εκνευρισμό σε όλους και ιδίως στον Πάνο Ιωαννίδη.

Ο παίκτης που εντυπωσίασε με την σχέση που έχει με την πεθερά του αλλά αμέσως μετά προκάλεσε αντιδράσεις με τον ξέσπασμα του προς τους δημοσιογράφους, συζητήθηκε αρκετά στο σημερινό επεισόδιο και δικαιολογημένα.

Η συμπεριφορά του δεν ήταν και τόσο ωραία, ούτε όμως και το τελικό πιάτο που έφερε μπροστά στους κριτές. Κανείς από τους τρεις δεν εντυπωσιάστηκε αρκετά με το αποτέλεσμα αλλά δεν στάθηκαν τόσο στις μαγειρικές του ικανότητες, όσο στο ξέσπασμα του.

Ο Πάνος Ιωαννίδης συγκεκριμένα τα έβαλε μαζί του δείχνοντας αρκετά τον εκνευρισμό με τον ίδιο να αναφέρει ότι ήταν πολύ άκομψο και αγενές να τα βάζει με τους δημοσιογράφους ενώ αυτοί απλά προσπαθούσαν να κάνουν την δουλειά τους.

Αφού τον «κατσάδιασαν» απέρριψαν την προσπάθεια του μην κερδίζοντας τελικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο διαγωνιζόμενος σάστισε στο άκουσμα των «όχι» και αμέσως μετά ξέσπασε σε κλάματα.

Masterchef 5

Ξέσπασε η παίκτρια - «Περίμενα να με καταλάβουν, ήταν πολύ σκληροί»

Χωρίς τελειωμό φαίνεται να είναι τα ξεσπάσματα και τα νεύρα στο Masterchef 5, με μια διαγωνιζόμενη να νιώθει αδικημένη από την κριτική.

Η συγκεκριμένη παίκτρια ετοίμασε για τους κριτές κοτόπουλο με κάρι, κάτι που αρχικά εντυπωσίασε τους κριτές. Όμως τελικά το αποτέλεσμα δεν ήταν και τόσο ικανοποιητικό.

Συγκεκριμένα, το κοτόπουλο της κάηκε αρκετά και όχι μόνο αυτό, της βγήκε μάλιστα και πολύ πικάντικο, με τον Σωτήρη Κοντιζά να δείχνει έντονα την δυσαρέσκεια του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση με την ίδια στο τέλος να ξεσπά σε κλάματα και να αναφέρει πως οι κριτές ήταν αρκετά σκληροί μαζί της.

Masterchef 5

Ο Παύλος ήταν ο μοναδικός που κέρδισε το golden pass

Ο μοναδικός παίκτης που κατάφερε να κερδίσει το golden pass στο επεισόδιο του Masterchef 5 και να πάει κατευθείαν στο σπίτι ήταν ο Παύλος!

Ο συγκεκριμένος παίκτης αρχικά συγκίνησε με την ιστορία του, αποκαλύπτοντας μέσα σε όλα πόσο δύσκολο ήταν να ανακοινώσει στην οικογένεια του ότι είναι ομοφυλόφιλος, εξαιτίας του ότι μένανε σε ένα μικρό χωριό.

Ο ίδιος όπως δήλωσε στα 17 χρόνια αποκάλυψε στους γονείς του την πραγματική του ταυτότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ακολούθησαν εύκολα χρόνια.

Ωστόσο, δεν εγκατέλειψε ποτέ το όνειρο του, την μαγειρική, και με ένα πολύ νόστιμο πιάτο κατάφερε να συγκεντρώσει 3 ναι και να πάρει την πολυπόθητη ποδιά!

Masterchef 5 ο Παύλος ήταν ο μοναδικός που κέρδισε το golden pass