Συγκλονισμένη η Κοσιώνη με την εξομολόγηση της Μπότση: «Είδες την ταραχή της, είδες τον φόβο»

Η ανάρτηση μετά την σοκαριστική της συνέντευξη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονισμένη η Κοσιώνη με την εξομολόγηση της Μπότση: «Είδες την ταραχή της, είδες τον φόβο»

Καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ βρέθηκε η Τζένη Μπότση η οποία έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση συζητώντας με την Σία Κοσιώνη.

Η ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια μοιράστηκε για πρώτη φορά όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα που έπεσε θύμε παρενόχλησης και την ακολουθούν μέχρι σήμερα.

Μετά τη συνέντευξη, η Σία Κοσιώνη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας ένα κείμενο, δηλώνοντας συγκλονισμένη.

«Αν την είδες δεν χρειάζεται να προσθέσω ούτε απόστροφο. Είδες την ταραχή της, είδες τον φόβο να εξατμίζεται λίγο λίγο κάθε δευτερόλεπτο της συνέντευξης, είδες το θάρρος και την αξιοπρέπεια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη της φράση: «Δεν το πιστεύω ότι ήρθε αυτή η μέρα». Ήρθε, λοιπόν, ναι. Και δεν ήρθε μόνη της. Την έφερες εσύ. Την φέρατε όλες εσείς. Και εμείς σας βγάζουμε το καπέλο και σας ευχαριστούμε», έγραψε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη.

Κοσιώνη Μπότση ΣΚΑΙ

Η συνέντευξη της Μπότση στην Σία Κοσιώνη

Η καταξιωμένη ηθοποιός μιλώντας στην Σία Κοσιώνη είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν το 1994, μόλις είχα τελειώσει τη δραματική σχολή και είχε έρθει να δει τις πτυχιακές μας εξετάσεις. Μετά από κάποιους μήνες επικοινώνησε μαζί μου και με κάλεσε να πάω σε ένα θέατρο να με δει για κάποιο έργο. Πήγα στο πρώτο ραντεβού σε κεντρικό θέατρο. Μου είπε πως θα έπρεπε να πάμε στο γραφείο του επειδή εκεί γίνονταν κάποιες δουλειές.

Τζένη Μπότση

Πήγαμε σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου. Εκεί έγινε η ακρόαση. Με ζήτησε να ξεχάσω το κείμενο και θα μου υπαγόρευε εκείνος τι θα λέω. Κάποια στιγμή άρχισαν να έχουν βωμολοχία αυτά που θα έπρεπε να πω, του είπα πως δεν μπορώ να πω αυτά τα εκτός κειμένου λόγια γιατί ήταν χυδαία.

Μου είπε πως το καταλαβαίνει αλλά θα υπάρξει διασκευή του έργου οπότε ίσως να φύγω, να το σκεφτώ και να ξαναπάω μια επόμενη φορά για να συνεχίσουμε. Όντως έφυγα και το σκέφτηκα πολύ. Είπα πως πρέπει να το παλέψω, το θεώρησα μεγάλη ευκαιρία για μένα και ξαναπήγα στο ίδιο μέρος. Μου ζητήθηκε να φοράω και φούστα που δεν φορούσα την πρώτη φορά.

Κάποια στιγμή με έβαλε να χορέψω και με γύρισε προς τον τοίχο. Τον ένιωσα μετά από λίγο πολύ κοντά, την ανάσα του, και όταν γύρισα να τον κοιτάξω, είδα ότι αυτοϊκανοποιούταν. Έπαθα σοκ. Ούρλιαζα, φώναζα και έκλαιγα. Νομίζω ότι και αυτός σοκαρίστηκε με την τόσο έντονη αντίδραση μου. Τότε ήμουν 22 ετών. Ήταν κλειδωμένη η πόρτα οπότε δεν μπορούσα να φύγω. Ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες και μετά έφυγα. Δεν το είπα σε κανέναν για πάρα πολλά χρόνια» κατέληξε η Τζένη Μπότση.

Η Σία Κοσιώνη έδωσε τα προσωπικά της συγχαρητήρια στην ηθοποιό ενώ η Ζέτα Δούκα της μετέφερε το δικό της μήνυμα!