Κου Κου - Κρατερός Κατσούλης: «Η Κατερίνα δυστυχώς δεν είναι εδώ...»

Ακόμη μια ημέρα εκτός εκπομπής η παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κου Κου - Κρατερός Κατσούλης: «Η Κατερίνα δυστυχώς δεν είναι εδώ...»

Η Κατερίνα Καραβάτου για ακόμη μια φορά βρίσκεται εκτός εκπομπής, Στην φωλιά των κου κου, με τον Κρατερό Κατσούλη να μεταφέρει όλες τις εξελίξεις με την υγεία της.

Σήμερα 2/2, ο παρουσιαστής - ηθοποιός υποδέχτηκε τους τηλεθεατές του χωρίς τη σύζυγό του στο πλευρό του, η οποία είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Κου Κου Κρατερός Κατσούλης Καραβάτου

«Καλημέρα και από και από την Κατερίνα. Όχι, δεν είναι εδώ, είναι ένα μικρό τέχνασμα που κάναμε στην έναρξη μας. Δυστυχώς δεν είναι εδώ. Θα είναι εδώ κάποια στιγμή, θα επιστρέψει. Το πότε ακριβώς αυτή την στιγμή δεν είναι ανακοινώσιμο», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

Ανησυχητικές οι εξελίξεις με την υγεία της Κατερίνας Καραβάτου

«Δεν είναι η Κατερίνα εδώ, το βλέπετε όλοι, το ξέρετε όλοι. Δεν είναι ακόμη τόσο καλά ώστε να μπορεί να επιστρέψει, που πολύ θα το ήθελε, είναι καλύτερα αλλά δεν είναι τόσο καλά, ώστε να μπορεί να είναι εδώ. Ευχόμαστε πολύ σύντομα να μπορεί να επιστρέψει. Δεν ξέρουμε πότε θα είναι αυτό, για να μην λέμε κάθε μέρα αύριο, αύριο, αύριο… Το συντομότερο δυνατό θα συμβεί.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης για την Καραβάτου στην χθεσινή 1/2 εκπομπή των Κου Κου.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Κατερίνας Καραβάτου

Δυστυχώς, και οι πληροφορίες που θα σας αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr δεν είναι τόσο ευχάριστες.

Έκλεισε μια εβδομάδα επισήμως που απουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου από την εκπομπή και ξαναπήρα τηλέφωνα από δω κι από κει να μάθω τι συμβαίνει γιατί μέχρι κι εχθές γνωρίζαμε πως θα επιστρέψει σήμερα στην εκπομπή. Κάτι που τελικά δεν συνέβη.

Όπως αναφέρουν οι νέες μου πληροφορίες, η Κατερίνα εκεί που το Σάββατο ήταν αρκετά καλά την Κυριακή άρχισε να υποφέρει ξανά από υπερβολικά δυνατούς πόνους στο στομάχι κι έπρεπε να συνεχίσει τις εξετάσεις ώστε να μπορέσουν να εντοπίσουν τι ακριβώς συνέβη, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει κάτι...

Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα να πάνε όλα καλά και να επανέλθει δριμύτερη καθώς η απουσία της στην πρωινή ζώνη του STAR είναι εμφανή!