Εκτός Κου Κου και σήμερα η Καραβάτου - «Πολύ σύντομα θα είναι εδώ»

Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός Κου Κου και σήμερα η Καραβάτου - «Πολύ σύντομα θα είναι εδώ»

Για όγδοη συνεχόμενη ημέρα η Κατερίνα Καραβάτου βρίσκεται εκτός πλατό της εκπομπής «Φωλιάς των Κου Κου» και ο Κρατερός Κατσούλης πήρε το λόγο, αναφέροντας πως σύντομα θα επιστέψει.

Ο παρουσιαστής - ηθοποιός, καλημέρισε τους τηλεθεατές και αφού είδαμε ξανά την σύζυγό του δίπλα του με ένα σκηνοθετικό τρικ, θέλησε να πει:

«Θα ξεκινήσουμε σταθερά, όπως ξεκινάμε όλες αυτές τις μέρες. Πρώτα με τις ειδήσεις για την Κατερίνα. Όχι δεν είναι εδώ, είναι σαφές. Αλλά πολύ σύντομα προφανώς θα είναι εδώ κοντά μας. Ευχαριστούμε και πάλι για τα μηνύματα των περαστικών και την αγάπη σας».

Η Κατερίνα ΙΚαραβάτου, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Κατερίνας Καραβάτου

Κου Κου Κρατερός Κατσούλης Καραβάτου

Δυστυχώς, και οι πληροφορίες που θα σας αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr δεν είναι τόσο ευχάριστες.

Έκλεισε μια εβδομάδα επισήμως που απουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου από την εκπομπή και ξαναπήρα τηλέφωνα από δω κι από κει να μάθω τι συμβαίνει γιατί μέχρι κι εχθές γνωρίζαμε πως θα επιστρέψει σήμερα στην εκπομπή. Κάτι που τελικά δεν συνέβη.

Όπως αναφέρουν οι νέες μου πληροφορίες, η Κατερίνα εκεί που το Σάββατο ήταν αρκετά καλά την Κυριακή άρχισε να υποφέρει ξανά από υπερβολικά δυνατούς πόνους στο στομάχι κι έπρεπε να συνεχίσει τις εξετάσεις ώστε να μπορέσουν να εντοπίσουν τι ακριβώς συνέβη, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει κάτι...

Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα να πάνε όλα καλά και να επανέλθει δριμύτερη καθώς η απουσία της στην πρωινή ζώνη του STAR είναι εμφανή!