Γιώργος Κιμούλης: «Δεν είναι η ώρα να μιλήσω, θα επανέλθω σύντομα»

Η πρώτη δήλωση μετά τον σάλο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Κιμούλης: «Δεν είναι η ώρα να μιλήσω, θα επανέλθω σύντομα»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στον αέρα του Happy Day, αποκάλυψε τι ανέφερε ο Γιώργος Κιμούλης σε δημοσιογράφο της εκπομπής, που προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, μετά τον σάλο που ξέσπασε με τις καταγγελίες.

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης - ηθοποιός βρέθηκε στο επίκεντρο με αφορμή την εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα, πως της έχει ασκήσει ψυχολογική και σωματική βία.

«Στην περίπτωση του κυρίου Κιμούλη, όπως θα θυμάστε, από την πρώτη στιγμή, ήθελε ο ίδιος να απαντήσει, ασχέτως αν μετά συνηγόρησαν πολλές ηθοποιοί εναντίον του και ίσως και ο ίδιος δεν φανταζόταν την εξέλιξη που θα πάρει. Ο κύριος Κιμούλης ήταν πολύ ενεργός στο να απαντήσει και να πει τη δική του πλευρά το πρώτο 24ωρο, 48ωρο, που υπήρχε μία καταγγελία, της Ζέτας Δούκα.

Μετά, όταν άρχισαν να πληθαίνουν οι καταγγελίες εναντίον του, επέλεξε μια στάση σιωπής. Από εμάς, η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα επικοινώνησε και προχθές μαζί του και της είπε πως "δεν είναι η ώρα να μιλήσω, θα επανέλθω σύντομα"», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η ζωή και η ιστορία του Γιώργου Κιμούλη

Ο Γιώργος Κιμούλης (18 Σεπτεμβρίου 1956) είναι Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης και μεταφραστής.

Γεννήθηκε στον Πειραιά, το 1956. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά επαγγελματικά στο θέατρο το 1977 με τη θεατρική ομάδα «Ελεύθερο Θέατρο» και στον κινηματογράφο το 1981 στην ταινία «Τα όπλα μου ρίχνουν λουλούδια». Το 1986 δημιούργησε τη δική του θεατρική ομάδα, το «Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας». Το 1996, ίδρυσε δραματική σχολή. Είναι μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών -κατά το παρελθόν έχει διατελέσει και αντιπρόεδρος- και της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων.

Γιώργος Κιμούλης μήνυση

Έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει δύο φορές. Ο πρώτος του γάμος ήταν με την τραγουδίστρια Μαργαρίτα Ζορμπαλά και ο δεύτερος με την Ελληνίδα πολιτικό Μαρία Δαμανάκη, με την οποία απέκτησε την κόρη του, Μαριάννα.

Τον Οκτώβριο του 2016, ορίστηκε μέλος της επιτροπής διαλόγου για τη συνταγματική αναθεώρηση.[1] Στις 28 Φεβρουαρίου του 2017, ορίστηκε πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και παραιτήθηκε από τη θέση αυτή λίγες ημέρες μετά, στις 16 Μαρτίου.