Έξαλλη η Μαριάννα Τουμασάτου: «Δε θέλω η κόρη μου να βρεθεί σε έναν τέτοιο χώρο»

«Με ποιο δικαίωμα παίζεις με τη ψυχή ενός ανθρώπου;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλη η Μαριάννα Τουμασάτου: «Δε θέλω η κόρη μου να βρεθεί σε έναν τέτοιο χώρο»

Στο Πρωινό μίλησε η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία πήρε θέση σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν δει τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας στον καλλιτεχνικό χώρο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε η Μαριάνα Τουμασάτου

«Πρέπει να φύγουν από τον χώρο, γιατί είναι πολλά χρόνια και μυαλό δεν βάζουν. Δεν θέλω η κόρη μου να βρεθεί σε έναν τέτοιο χώρο. Ούτε ένα κοριτσάκι. Ούτε κανένα αγοράκι. Κανένα παιδί. Γιατί; Να πάνε σπίτι τους, να ζητήσουν βοήθεια. Να λάβουν βοήθεια και να τελειώνουμε με αυτό. Ζητάνε τώρα προστασία πολλοί εξ αυτών. Για ποιον λόγο; Για τις οικογένειές τους. Γιατί δεν τις προστάτευσαν πιο πριν οι ίδιοι;

Αυτά με τις συγγνώμες, όχι. Δεν θα ζητήσω εγώ συγγνώμη που φέρθηκα καλά, μαζί με τον άλλον που δεν φέρθηκε καλά. Δεν θα ζητήσουμε μαζί συγγνώμες εγώ που μπορεί να έχω κάνει ένα λάθος, με τον άλλο που μπορεί να έχει χουφτώσει και να έχει κλειδώσει το παιδάκι στο καμαρίνι. Όχι!

Οι ευθύνες είναι ατομικές. Να την πάρει ο καθένας την ευθύνη του και να ζητήσει τη συγγνώμη του. Η συγγνώμη είναι όταν μετανοώ, όχι όταν φοβάμαι επειδή εξετέθην.

Δεν μπορώ να βάλω στο ίδιο τσουβάλι έναν άνθρωπο που περνάει τώρα δύσκολα με όλα τα κοριτσάκια που έχουν κλάψει σιωπηρά όλα αυτά τα χρόνια και όλα τα αγόρια που έχουν υποστεί ό,τι έχουν υποστεί. Δεν γίνεται, επειδή κάποιος έχει μια θέση που του δόθηκε με το ταλέντο του…

Έμαθα, μια κοπέλα πήγε σε άλλη χώρα. Γιατί ρε παιδιά; Με ποιο δικαίωμα παίζεις με την ψυχή ενός ανθρώπου; Πώς το κάνεις αυτό το πράγμα; Μπορεί να έχεις υποστεί κάτι στο παρελθόν. Πήγαινε, λύσε το πρόβλημά σου και μην παίρνεις στο λαιμό σου άλλα παιδιά» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαριάννα Τουμασάτου, μετά την Καλλιόπη Καραμάνη, η οποία κατήγγειλε σκηνοθέτη.

Μαριάννα Τουμασάτου: «Για τον Κώστα Σπυρόπουλο το ξέρω άπειρα χρόνια, υπάρχουν κι άλλοι»

τουμασάτου

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για όλες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών τηλεφωνικά στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» και αποκάλυψε πως γνώριζε το περιστατικό για τον Κώστα Σπυρόπουλο, εδώ και πολλά χρόνια.

«Δεν έσκασαν ως ειδήσεις, τα ήξερα από καιρό. Τη συζήτηση αυτήν την έχω κάνει με την Τζένη, με την Ευδοκία και με άλλα κορίτσια. Είναι παλιά. Όταν συνεργάστηκα με τον Γιώργο Κιμούλη, σε προσωπικό επίπεδο, δεν είχα κανένα πρόβλημα, αλλά θεωρώ ότι δεν τρελάθηκε καμία από όλες αυτές κι έβαλε στο στόχαστρο τον Γιώργο. Δεν είναι μουρλές. Και για τον Κώστα τα ξέρω άπειρα χρόνια, μου τα είχε πει η Τζένη κι έτρεμε.

Μπορεί να κατηγορηθούν ότι άργησαν να μιλήσουν, γιατί, δυστυχώς, είμαστε πίσω σε αυτό. Ξέρω κι άλλα και για τους συγκεκριμένους και για άλλους. Ήθελαν πάντα να το πούνε, αλλά όλα έχουν την κατάλληλη στιγμή. Εγώ δεν βρέθηκα στη ζωή μου σε μια πιθανή δύσκολη θέση, άνοιγα το στόμα μου κι άπλωνα τα χέρια μου. Θα είναι δύσκολο το κλίμα όταν ανοίξουμε και ξανασυστηθούμε.

Θα έχουν αποκατασταθεί κάποιες βλάβες και θα έχουν μπει κάποια πράγματα στη θέση τους. Είναι μεγάλη πληγή. Ακόμα και η σιωπή είναι μια μορφή βίας. Πρέπει να τα βρούμε με τον εαυτό μας, γιατί τα προσωπικά μας ζητήματα μας οδηγούν σε κακές συμπεριφορές».

Την ίδια στιγμή, το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών έκανε επίσημη ανακοίνωση για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Κώστα Σπυρόπουλο.