Αλέξανδρος Κοψιάλης: Ανέβασε τη πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με το νεογέννητο μωρό του

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Κοψιάλης: Ανέβασε τη πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με το νεογέννητο μωρό του

Σήμερα ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδάκι του Αλέξανδρου Κοψιάλη και της Σοφίας Φυρού και οι δυο τους πια πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Το ζευγάρι, όπως δήλωσε σε instagram story του ο youtuber, περίμενε αρκετό καιρό, αφού ο μικρός γιος τους μάλλον δεν ήθελε να βγει από την κοιλιά της μαμάς του.

Ωστόσο, σήμερα όχι μόνο είναι μαζί του αλλά είδαμε και την πιο γλυκιά φωτογραφία του.

Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη

κοψιάλης μπαμπάς

κοψιάλης φύρου μωρό

Παντρεύονται Αλέξανδρος Κοψιάλης και Σοφία Φυρού - Η φωτογραφία με την ανακοίνωση

Τις ζωές τους για πάντα πρόκειται να ενώσουν η Σοφία Φυρού και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η πρόταση γάμου έγινε, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Την αποκάλυψη έκανε το ζευγάρι με μια ανάρτηση στο Instagram. Συγκεκριμένα, η μέλλουσα μανούλα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφία, όπου πόζαραν σε μια πολύ τρυφερή στιγμή και έδειχναν το μονόπετρο.

Να θυμίσουμε πως στις 19 Φεβρουαρίου 2018 ο Ηλίας Βρεττός ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή, με αποτέλεσμα να υποστεί τρία κατάγματα, στο χέρι, στο πόδι, και στη λεκάνη. Η οδηγός του αυτοκινήτου ήταν η Σοφία Φυρού, η οποία δεν υπέστη κάποιον σοβαρό τραυματισμό από το ατύχημα.

Να σημειώσουμε πως, πριν από λίγες ημέρες, η Εύα Λάσκαρη μίλησε στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου «Pop Up» και αποκάλυψε πως παντρεύεται! Το γνωστό μοντέλο ανακοίνωσε πως πρόκειται να κάνει τον γάμο μαζί με τη βάφτιση του δεύτερου παιδιού της το επόμενο Πάσχα.

κοψιάλγς φυρού γάμος

Οι διακοπές του Αλέξανδρου Κοψιάλη και της Σοφίας Φυρού στη Μύκονο

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στο νησί των Ανέμων και η κάμερα του Mykonos Live Tv τους «τσάκωσε» τη στιγμή που έβγαζαν φωτογραφίες με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου.

Αυτή όμως δεν ήταν η μόνη ρομαντική στιγμή της Σοφίας και του Αλέξανδρου στη Μύκονο. Το ζευγάρι, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, απόλαυσε τη βραδινή του βόλτα στα Ματογιάννια και η κάμερα τους απαθανάτισε ξανά.