Μεσάνυχτα - Μάρα Μεϊμαρίδη: Ξέσπασε σε κλάματα - «Κλονίστηκε η πίστη μου για τη θρησκεία»

Η συγγραφέας αποκάλυψε την σχέση της με τη μητέρα της Ελεονώρας Μελέτη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μεσάνυχτα - Μάρα Μεϊμαρίδη: Ξέσπασε σε κλάματα - «Κλονίστηκε η πίστη μου για τη θρησκεία»

Καλεσμένη στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη, ήταν η Μάρα Μεϊμαρίδη η οποία αποκάλυψε την σχέση της με τη μητέρα της παρουσιάστριας αλλά και το περιστατικό που της κλόνισε την πίστη της στη θρησκεία.

Η συγγραφέας μίλησε για τη ζωής της ξάφνιασε την παρουσιάστρια όταν της έδωσε μια φωτογραφία που από την παιδική της ηλικία μαζί με την μητέρα της Ελεονώρας.

Όπως αποκάλυψε η Μάρα Μεϊμαρίδη, είχαν μεγαλώσει μαζί στον Πειραιά και μάλιστα περιέγραψε ένα πολύ δυσάρεστο συμβάν που συνέβη στην ίδια στην τρυφερή ηλικία των 8 ετών, το οποίο και της άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία.

Η ιστορία της Μάρας Μεϊμαρίδη

«Το πρώτο μου σοκ το έπαθα σε ηλικία 8 ετών και κλονίστηκε η πίστη μου για την θρησκεία, όπου δεν επανήλθε ποτέ. Μεγαλώσαμε στον Πειραιά, όπου η φίλη της μαμάς μου είχε έναν γιο, τον Κίμωνα. Μεγαλώσαμε μαζί κι επειδή ήταν πολύ όμορφος, ήμασταν όλες ερωτευμένες.

Στο δημοτικό και παραμονή Πρωτοχρονιάς έγινε κάτι τραγικό. Οι γονείς του, γυρνώντας χαράματα, σκοτώθηκαν ακαριαία σε ένα ποτάμι και σε ένα πολύ άσχημο ατύχημα κι αυτός έμεινε ορφανός. Τον πρώτο καιρό τον πήραμε σπίτι μας. Ένιωσα τόσο τον πόνο του γιατί εγώ δεν θα μπορούσα να μην δω την μανούλα μου σε αυτές τις ηλικίες.

μάρα μειμαρίδη μεσάνυχτα κλάματα

Την Κυριακή μας πήγε η μαμά μου στην εκκλησία, όπως συνηθιζόταν, και με έβαλε να προσκυνήσω την Παναγία. Θυμάμαι ότι 8 χρονών της είπα δεν σε αγαπώ γιατί πήρε την μανούλα του φίλου μου και δεν θα την ξαναδεί ποτέ. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα αυτά που πέρασα με αυτό το αγόρι. Πίστευα ότι είναι άδικος ο Θεός αφού στα αλήθεια δεν σε βοηθάει και πέρασαν τα χρόνια όπου άρχισα να ασχολούμαι πολύ με το θέμα της ψυχής.» είπε η συγγραφέας στην εκπομπή Μεσάνυχτα, η οποία δεν τα πάει πολύ καλά στην τηλεθέαση.

«Η Κατερίνα Καινούργιου θα...» - Η αποκάλυψη της Μάρας Μεϊμαρίδη για τον γάμο της

Η Μάρα Μεϊμαρίδη έκανε μία εμφάνιση - έκπληξη σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει και μία μικρή αποκάλυψη για την Κατερίνα Καινούργιου και για το ενδεχόμενο ενός γάμου σε λίγο καιρό.

Η Μάρα Μεϊμαρίδη είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του Νίκου Μουτσινά στην ελληνική τηλεόραση και έτσι επέλεξε να τον επισκεφθεί πάνω στην ώρα που έδινε ερωτικές συμβουλές στους τηλεθεατές του, κάτι που άλλωστε αποτελεί, ειδικότητά της.

Φυσικά ο Νίκος Μουτσινάς δε θα μπορούσε να μην την ρωτήσει και για τη φίλη του, την Κατερίνα Καινούργιου προκειμένου να μάθει εάν πρόκειται να παντρευτεί σε λίγο καιρό.

«Να κάνω μια τελευταία ερώτηση, η Κατερίνα Καινούργιου θα παντρευτεί τελικά ή άδικα ράβουμε; Θα φύγει η μόδα», είπε ο Νίκος Μουτσινάς με την Μάρα Μεϊμαρίδη να απαντάει: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι καλό κορίτσι. Αν ήταν κακιά δεν θα είχα καμία πρεμούρα να σου πω ότι δεν είναι κακιά.

Όχι, είναι καλή. Γιατί κυκλοφορεί πολλή κακία στα πρωινάδικα και γίνονται και “σφαγές”. Τα πρωινάδικα είναι ποιος θα πάρει τα λεφτά. Καλό κορίτσι είναι, εγώ την γνώρισα στα 33 κοντεύει να φτάσει στα 30 τόσο, δεν κάθεται να την βάλω σε…».

Ακούγοντας αυτά τα λόγια, ο Νίκος Μουτσινάς κοιτάζοντας την κάμερα και απευθυνόμενος στην παρουσιάστρια του “Ευτυχείτε”, δήλωσε: «Μα να ζητάει να σε καλουπώσει η γυναίκα για να κάτσεις και να μην κάθεσαι;».