Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Mike: Στέλνει το πιο δυνατό μήνυμα - «Αυτό το βίντεο είναι από ένα βράδυ που έκανα χημειοθεραπείες»

Ευχαριστεί δημόσια τη σύντροφό του Έλενα Τσαγκρινού για την στήριξη της

Mike: Στέλνει το πιο δυνατό μήνυμα - «Αυτό το βίντεο είναι από ένα βράδυ που έκανα χημειοθεραπείες»
News 04.02.2021 09:15
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ο τραγουδιστής Mike με αφορμή την Παγκόσμια μέρα κατά του καρκίνου δημοσίευσε ένα βίντεο από την εποχή που έκανε χημειοθεραπείες και στο πλευρό του ήταν η Έλενα Τσαγκρινού.

Πριν λίγο καιρό ο τραγουδιστής είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και για την στήριξη που έλαβε από τη σύντροφό του σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα.

Με ένα βίντεο του, την παγκόσμια μέρα κατά του καρκίνου, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια την σύντροφό του που τον έκανε να περάσει όσο πιο ανώδυνα μπορούσε τις στιγμές που έκανε χημειοθεραπείες.

Η ανάρτηση του Mike

«Παγκόσμια Ημέρα κατά́ του Καρκίνου!

Αυτό́ το βίντεο που βλέπεις είναι από́ ένα βράδυ στο δωμάτιο του νοσοκομείου κατά́ την διάρκεια των χημειοθεραπειών, παρέα με την Έλενα! Μας είχε πιάσει ένα νευρικό́ γέλιο γιατί́ σκεφτόμασταν πως θα ήταν αν έφευγα κρυφά́ από́ το νοσοκομείο ενώ́ ήμουν υπό́ την επήρεια ηρεμιστικών φαρμάκων που έπαιρνα τότε για να κοιμηθώ́!!

Απ’ ότι φαίνεται τελικά́ είναι ωραίο να αντιμετωπίζεις τις δύσκολες καταστάσεις με χιούμορ και χαμόγελο γιατί́ τώρα που βλέπω αυτό́ το βίντεο δεν μου έρχονται στο νου κακές μνήμες απλά́ γελάω και θυμάμαι πόσό αστείο ήταν εκείνο το βραδύ!

Αγάπη μου σε ευχαριστώ́ για όλα!».

Έλενα Τσαγκρινού: Αποκαλύπτει τα νεότερα για την υγεία του Mike

Η Έλενα Τσαγκρινού αποκάλυψε στην εκπομπή Love Ιt τα νεότερα για την υγεία του συντρόφου της Mike αλλά και τις εξελίξεις που τρέχουν για την συμμετοχή της στην eurovision.

“Ξαφνικά μου ανακοίνωσαν ότι θα εκπροσωπήσω την Κύπρο στην Eurovision. Όπως καταλαβαίνεις σοκαρίστηκα. Ήταν όλα για μένα ένα όνειρο αυτό, ήθελα να το ζήσω από πολύ μικρή. Η Κύπρος και η Ελλάδα είναι ένα. Συν ότι λατρεύω την Κύπρο. Η Κύπρος έχει ήδη μια πολύ καλή θέση στην Eurovision με την Ελένη Φουρέιρα.

Θέλω να μιλήσω με την Ελένη να μου δώσει tips. Αρχικά το τραγούδι “El Diablo” πιστεύω θα το λατρέψετε. Είναι ένα δυναμικό τραγούδι που σε απογειώνει. Πολύ χορευτικό. Δεν έχουμε σκεφτεί να πάμε στην Eurovision με τον Mike. Δεν περίμενε κι εκείνος να συμμετέχω φέτος στην Eurovision.

Του φάνηκε φοβερό και χάρηκε πάρα πολύ. Χαίρεται πολύ για μένα. Είναι πάρα πολύ καλά στην υγεία του δόξα τω θεώ. Έκανε επανεξέταση και είναι εντάξει. Δεν θα μπορούσα να μην είμαι δίπλα του, είναι ο άνθρωπός μου” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άναψαν τα αίματα στο Happy Day: Παρουσιάστρια και ομάδα φώναζαν στον αέρα

Συγκλονίζει η δήλωση του Mike: "Δεν πίστευα ότι έχω καρκίνο στα..."

Share