House of fame: Πρεμιέρα 15/2 - Μόλις κυκλοφόρησε το trailer με την Ελένη Φουρέιρα

Δείτε το για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of fame: Πρεμιέρα 15/2 - Μόλις κυκλοφόρησε το trailer με την Ελένη Φουρέιρα

Το House of Fame κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ και μόλις ανακοινώθηκε μέσα από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε, πως θα βγει στον αέρα στις 15/2. Στο πρώτο επίσημο trailer βλέπουμε για πρώτη φορά τους τέσσερις κριτές καθώς και την Ελένη Φουρέιρα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι έτοιμη να αναλάβει την παρουσίαση του νέου μουσικού show και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κλέψει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού, αφού τελευταία φορά που την είδαμε στην τηλεόραση, ήταν πέρυσι στο The Final Four του ΑΝΤ1 σε ρόλο κριτή.

Το «House of Fame», είναι μία τηλεοπτική μουσική ακαδημία που καλείται να βρει και να «εκπαιδεύσει» τις καλύτερες φωνές της Ελλάδας.

House of fame ΣΚΑΙ

Οι παίκτες θα ζουν σε ένα σπίτι - ακαδημία στο οποίο θα παρακολουθούν καθημερινά μαθήματα, ενώ κάθε εβδομάδα ένας εξ’ αυτών θα αποχωρεί.

Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από τέσσερα καυτά ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας: Την Καίτη Γαρμπή, μία τραγουδίστρια που έχει γράψει πολλά "χιλιόμετρα" στον χώρο, τον Γιάννη Πλούταρχο, ένα ακόμα καταξιωμένο πρόσωπο, τον Φοίβο, τον δημιουργό των μεγάλων επιτυχιών και τον Γιώργο Αρσενάκο, τον CEO της Panik Entertainment Group.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Τι είναι το House of Fame που θα βγει στον ΣΚΑΪ

Πρόκειται για ένα την ελληνική εκδοχή του "La Academia" Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα show το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Μεξικό το 2002 και ήδη μετρά 12 κύκλους. Μάλιστα, την πρώτη χρονιά της προβολής του εκτόπισε από τους πίνακες τηλεθέασης τον διάσημο τηλεοπτικό αντίπαλό του και έτσι επικράτησε στο Μεξικό, αλλά και σε άλλες χώρες όπως η Χιλή, το Περού, η Αργεντινή και η Βενεζουέλα. Μάλιστα, από το 2018 επέστρεψε ανανεωμένο στο Μεξικό και ήδη έχει διασκευαστεί σε αρκετές χώρες.

Τι ώρες θα προβάλλεται το House of Fame

Το γνωστό ριάλιτι επιβίωσης «Survivor 4» έχει κάνει τον απόλυτο πάταγο με αποτέλεσμα να αλλάζει τον αρχικό σχεδιασμό ιθύνοντων του ΣΚΑΙ, οι οποίοι τείνουν στο να να μοιράσουν το Prime Time ανάμεσα στα δύο ριάλιτι.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μάλιστα άγγιξαν τις 6.500, εκ των οποίων μόνο οι 800 θα γίνουν προσωπικές οντισιόν και παράλληλα στη Μουσική Ακαδημία θα φοιτήσουν 18 παίκτες ηλικίας 19-35 χρόνων.