Στο Tik Talk η Λυδία Σερβού - «Με άρπαξε να με φιλήσει»

Η συγκλονιστική συνέντευξη που θα δώσει απόψε στον Αντώνη Σρόιτερ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο Tik Talk η Λυδία Σερβού - «Με άρπαξε να με φιλήσει»

Η Λυδία Σερβού θα βρεθεί σήμερα το βράδυ στο Tik Talk και θα αποκαλύψει στον Αντώνη Σρόιτερ τα πάντα γύρω από την περιπέτειά της με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη.

Τον εξαιρετικά δημοφιλή μουσικοσυνθέτη Δήμο Μούτση κατονομάζει η τραγουδίστρια Λυδία Σέρβου ως τον άνθρωπο που φέρεται να της επιτέθηκε σεξουαλικά μέσα στο σπίτι του, όταν η ίδια ήταν μόλις 15 ετών.

Με συνέντευξή της, απόψε, στον Αντώνη Σρόιτερ και στον Αlpha σε μία εξομολόγηση καρδιάς, η τραγουδίστρια, Λυδία Σέρβου, περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε.

Στο πλατό και ο Απόστολος Γκλέτσος παραδέχεται ότι, ίσως, στο παρελθόν, πίεσε ερωτικά συμπρωταγωνίστριές του και στέλνει μήνυμα συγγνώμης.

Λυδία Σερβού Tik Talk

Ακόμα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και ο Χάρης Τζωρτζάκης περιγράφουν τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσαν στα πρώτα τους βήματα στον χώρο της υποκριτικής.

Απόψε στις 00:50 μετά τα μεσάνυχτα.

Δήμος Μούτσης: Η πρώτη απάντηση του μουσικοσυνθέτη στην καταγγελία της Λυδίας Σέρβου

Η ερμηνεύτρια Λυδία Σέρβου κατήγγειλε ονομαστικά τον Δήμο Μούτση για σεξουαλική παρενόχληση, όταν ήταν μόλις 15 χρονών, και ο ίδιος απαντάει για πρώτη φορά.

Η ερμηνεύτρια, πριν από λίγες μέρες, είχε κάνει ανώνυμα την καταγγελία, δίνοντας κάποια στοιχεία για τον μουσικοσυνθέτη. Αυτό έφερε στο προσκήνιο πολλά ονόματα, τα οποία δεν εμπλέκονταν στην υπόθεση, και για μην γίνονται λάθος τοποθετήσεις, σήμερα ανακοίνωσε ονομαστικά ποιος την παρενόχλησε.

Η απάντηση του Δήμου Μούτση

Ο μουσικοσυνθέτης έδωσε τη πρώτη απάντησή του μέσω του δικηγόρου του Γιάννη Φώσκολου: «Aναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που αφορούν στο πρόσωπό του, ο Δήμος Μούτσης δηλώνει ότι οι απαντήσεις του θα δοθούν όπου και όπως νομικά προβλέπεται».

δήμος μούτσης απάντησε σε καταγγελίες