Χαρά Παππά: «Eίναι μια απόφαση που φοβόμουν να πάρω αλλά ήρθε η ώρα για αλλαγές στη ζωή μου»

Το μοντέλο αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαρά Παππά: «Eίναι μια απόφαση που φοβόμουν να πάρω αλλά ήρθε η ώρα για αλλαγές στη ζωή μου»

Η Χαρά Παππά πήρε μια μεγάλη απόφαση για την ζωή της και η ίδια αποφάσισε να την μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η πρώην και πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM απασχόλησε αρκετά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο για τον χαμό που προκάλεσε με την ομορφιά της στο ριάλιτι όσο και για τον χωρισμό της με τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί.

Η Χαρά είναι πολύ ενεργή στο instagram και πολύ συχνά μοιράζεται στιγμές και φωτογραφίες από την καθημερινότητα της ενώ πολλές είναι και οι φορές που θα αποκαλύψει τις σκέψεις και τους προβληματισμούς της.

Η ίδια σε ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό, απάντησε στο αν αποφάσισε να αφήσει τη Θεσσαλονίκη και να μετακομίσει στην πρωτεύουσα.

Η Χαρά είπε χαρακτηριστικά: “Eίναι μια απόφαση που φοβόμουν να πάρω αλλά νομίζω ήρθε η ώρα για αλλαγές στη ζωή μου”.

Χαρά Παππά ανακοίνωσε την σημαντική αλλαγή που πήρε

Χαρά Παππά: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο GNTM

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χαρά Παππά δε δίστασε να αποκαλύψει πως όσο καιρό βρισκόταν στο σπίτι του GNTM, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας το οποίο επανήλθε μετά την έξοδό της από τον διαγωνισμό.

Το μοντέλο ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του ριάλιτι, τόσο για τον ρόλο της μέσα στο παιχνίδι όσο και για τη σχέση που διατηρούσε μέχρι και πριν από λίγο καιρό με τον Μπουράκ Χακί.

Η Χαρά Παππά, είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι χθες αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στο Instagram της, στο οποίο αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο GNTM αντιμετώπιζε προβλήματα με τον κύκλο της, ενώ πριν λίγο καιρό είδαμε και ένα «ατύχημα» που είχε.

«Στο ταξίδι στο Μιλάνο δεν είχα πάρει κιλά, ήμουν γενικά πολύ πρησμένη διότι δεν είχα αδιαθετήσει για περίπου 5-5μισι μήνες μέσα στο παιχνίδι. Οπότε έφυγε αυτό το πρήξιμο στην περιοχή της κοιλίτσας, αλλά η ζυγαριά δείχνει το ίδιο».

Χαρά Παππά πρόβλημα υγείας