GNTM 3: Συναντήθηκαν για Παπουτσή - Καραβάκη - Τσεντολίνι - Αντωνόπουλος

Reunion για τους πρώην παίκτες του ριάλιτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Συναντήθηκαν για Παπουτσή - Καραβάκη - Τσεντολίνι - Αντωνόπουλος

Άριστες σχέσεις φαίνεται να έχουν και εκτός GNTM η Ίριδα Παπουτσή, ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι, ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος και η Χρύσα Καβράκη.

Η παρέα του επιτυχημένου ριάλιτι μόδας έχουν κρατήσει πολύ καλές επαφές και έξω από το παιχνίδι, το οποίο στάθηκε αφορμή για να γνωριστούν αυτοί οι 4 καλοί φίλοι.

Πολλές φορές μάλιστα έχουμε δει κοινά στιγμιότυπα των συγκεκριμένων παικτών, οι οποίοι σε συχνή βάση δημοσιεύουν κοινές τους φωτογραφίες και βίντεο.

Αυτήν την φορά τα 4 επίδοξα μοντέλα βρέθηκε σε σπίτι και η Ίριδα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram μια ομαδική τους φωτογραφία! Αναφορικά ωστόσο με το μοναδικό αλλά και ερωτευμένο ζευγάρι του φετινού GNTM, σας έχουμε τις τελευταίες δηλώσεις του Αιμιλιάνου για την αγαπημένη του Μαριαγάπη!

GNTM Παπουτσή - Καραβάκη - Τσεντολίνι - Αντωνόπουλος

Στο μεταξύ, για τις σχέσεις τους μετά το παιχνίδι μίλησε και η Παρασκευή με τον Ηρακλή

Το πρωί της Δευτέρας, ο Ηρακλής Τσουζίνοβ και η Παρασκευή Κερασιώτη βρέθηκαν καλεσμένοι στους Κου Κου και μίλησαν για τις σχέσεις τους μετά το GNTM.

Ο νικητής του γνωστού ριάλιτι μόδας και η φιναλίστ κάθισαν στον καναπέ και εκμυστηρεύτηκαν στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη πως έγιναν καλοί φίλοι μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Η Παρασκευή είπε χαρακτηριστικά: «Με τον Ηρακλή έχουμε καλές σχέσεις και αυτό ξεκίνησε με το τέλος του παιχνιδιού. Δεν μιλάμε καθημερινά, δεν είμαστε κολλητοί. Έχουμε βγει από ένα παιχνίδι, θέλουμε λίγο τον χρόνο μας να προσαρμοστούμε, έχουμε τις δουλειές μας, αλλά μιλάμε» ενώ λίγο αργότερα ο Ηρακλής δήλωσε την επιθυμία του να γίνει.. παρουσιαστής!