Ρενέ Στυλιαρά: «Κοπέλα μου εξομολογήθηκε ότι έχει κάνει τέσσερις απόπειρες αυτοκτονίας»

Η συγκινητική αναφορά στα μηνύματα που λαμβάνει στο Instagram, στο πλατό του The 2night show

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρενέ Στυλιαρά: «Κοπέλα μου εξομολογήθηκε ότι έχει κάνει τέσσερις απόπειρες αυτοκτονίας»

Καλεσμένη στην εκπομπή Τhe 2night show, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Ρενέ Στυλιαρά. Η αγαπημένη ποιήτρια, μίλησε για τη ζωή της και την επιτυχία που έχει δει τα τελευταία χρόνια.

«Πρώτα εξέδωσα το πρώτο μου βιβλίο στα 18 και μετά ασχολήθηκα με το instagram γιατί ανακάλυψα την ανάγκη του κόσμου να επικοινωνήσει τα συναισθήματά του» είπε αρχικά η 26χρονη.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως έμπνευσή της για να ασχοληθεί με τη συγγραφή υπήρξε μια καθηγήτρια που είχε στην πρώτη Γυμνασίου την οποία έλεγαν, Ακτίνα.

Η αποκάλυψη για τα 2 τραγούδια που έχει γράψει η Ρενέ Στυλιαρά

«Έχω γράψει τη φράση, “σε δυο μόνο μάτια πως τη χωράς τόση θάλασσα” στο τραγούδι του Αναστάσιου Ράμμου. Εγώ έγραψα μόνο αυτό, όλο το υπόλοιπο είναι των παιδιών, των Arcade και στο τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου τον στίχο, “Σε ξένο σώμα δε κουμπώνει η αγάπη, αγάπη μου, πως θέλεις το σώμα μου να μάθει σε άλλη αγκαλιά”… Αυτός είναι ένας στίχος που είχε γράψει στα 13. Ήθελα να γίνω στιχουργός. Πήγαινα από στούντιο σε στούντιο και δε μου έδινε κανείς σημασία… Δε ξέρω οι δικοί μου σε πόσες εκδοχές το έχουν ακούσει αυτό… Είχα απογοητευτεί… Όταν μου είπαν ότι θα το πει η Έλενα, τρελάθηκα, το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα».

Να σημειώσουμε μεταξύ άλλων, πως καλεσμένος στο The 2night show, βρέθηκε και ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος ήταν άκρως αποκαλυπτικός.

Ρενέ Στυλιαρά The 2night show

Η εξομολόγηση για την κοπέλα που της είχε στείλει μήνυμα στο Instagram

Στη συνέχεια η Ρενέ Στυλιαρά, αναφέρθηκε και στα μηνύματα που λαμβάνει στο Instagram. Μάλιστα, περιέγραψε ένα μήνυμα που δέχτηκε από 16χρονη, η οποία είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, καθώς ήταν ομοφυλόφιλη κάτι που δεν δέχονταν οι γονείς της.

«Είναι ασύλληπτο αυτό που συμβαίνει. Νιώθουν ότι είμαι η φίλη. Μου είχε στείλει μια κοπέλα ένα μήνυμα που έμενε σε ένα χωριό… μου εξομολογήθηκε ότι έχει κάνει τέσσερις απόπειρες αυτοκτονίας γιατί είναι ομοφυλόφιλη και δεν το δέχονταν οι γονείς της. Μπήκα στη διαδικασία, επειδή ήταν πολύ λεπτή η θέση μου, της είπα ότι αν θέλει να επικοινωνήσει είμαι εδώ, της έδωσα το τηλέφωνό μου, με κάλεσε, μιλήσαμε στο τηλέφωνο 1,5 ώρα. Ήταν μικρή 16 ετών... Της στέλνω εγώ ενίοτε μηνύματα»

Η Ρενέ Στυλιαρά θα γράψει το βιβλίο της Super Κικής

Ρενέ Στυλιαρά Super Κική

«Γράφω το βιβλίο της Super Κικής. Δεν το ήξερε κανείς…. Πήγα στη Χίο και όταν γύρισα, πήγα στη μητέρα μου, φίλησα σταυρωτά τους γονείς μου και τους είπα “τελικά τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύ καλά…. Γνωριζόμασταν με την Κική… Μου είχε στείλει ένα μήνυμα στο instagram και μου είπε ότι είναι κωμικός και θέλει να κάνει πλάκα με αυτά που γράφω… Μιλούσαμε ανά διαστήματα.

Είδα τη συνέντευξή σας, βαλάντωσα στο κλάμα. Με γονάτισε. Έκλαψα πάρα πολύ. Δεν της έστειλα τότε μήνυμα. Μετά αντέδρασε σε κάτι που έβαλε με τον σκύλο της και αρχίσαμε να μιλάμε… Και πάνω στην κουβέντα, μου λέει “μήπως να γράψουμε την ιστορία μου”;…. Moυ είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Είναι το ροζ που γίνεται μπλε και το μπλε που γίνεται ροζ… Σίγουρα δεν θα είναι βιογραφία με την κλασική έννοια γιατί είναι και 28 χρονών η κοπέλα».