Δημήτρης Κεχαγιάς: «Καταλαβαίνω ότι είναι μια φωτογραφία που βγάζει πολύ πόνο και πολλά γιατί...»

Η συγκινητική ανάρτηση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Κεχαγιάς: «Καταλαβαίνω ότι είναι μια φωτογραφία που βγάζει πολύ πόνο και πολλά γιατί...»

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου.

Ο πρώην παίκτης του Big Brother είναι καθημερινός χρήστης των social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητα του και όχι μόνο.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Δημήτρη Κεχαγιά

Δημήτρης Κεχαγιάς Big Brother Instagram

Να σημειώσουμε πως ο Δημήτρης Κεχαγιάς λέγεται πως θα μπει στο Survivor 4.

Δημήτρης Κεχαγιάς για Big Brother: "Δεν μπήκα στο παιχνίδι για να βγάλω γκόμενα"

Είναι δύο από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του “Big Brother” και φωτογραφίζονται μαζί για πρώτη φορά αποκλειστικά στο YOU, δίνοντας παράλληλα μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Τι συνέβαινε όταν έκλειναν οι κάμερες; Τι απαντούν στους επικριτές τους; Ποια είναι τα κοινά σημεία που τους ενώνουν και πόσο πάλεψε ο καθένας για να βρει τον δρόμο του στη ζωή; Ποιος είναι τελικά ο πραγματικός λόγος που ο Δημήτρης ήθελε να κερδίσει το έπαθλο; Από ποιους απογοητεύτηκαν; Η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς εξομολογούνται άγνωστα μυστικά της ζωής τους και δίνουν όλες τις απαντήσεις!

Ακόμα βιώνουν ένα μεταβατικό στάδιο, καθώς μετά τον εγκλεισμό στο σπίτι του “Μεγάλου Αδελφού” προσπαθούν να ξαναμπούν στους ρυθμούς της καθημερινότητάς τους. Η Σοφία λαχταρά να επιστρέψει στο τραγούδι που από τα 16 της χρόνια είναι όχι μόνο η μεγάλη της αγάπη αλλά και το κύριο επάγγελμά της και ο Δημήτρης ανυπομονεί να δουλέψει ξανά στις δύο επιχειρήσεις που έχει δημιουργήσει μόνος του. Για πρώτη φορά μετά από καιρό είναι ήρεμοι, χαμογελαστοί και όπως μου εκμυστηρεύονται, παρά τις δυσκολίες, η συμμετοχή τους στο reality του ΣΚΑΪ έχει θετικό πρόσημο για εκείνους και αποτελεί πια εμπειρία ζωής.

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Κεχαγιάς Δανέζη περιοδικό You

Σχολιάστηκαν πάντως κάποιες φωτογραφίες με ακριβά αυτοκίνητα που έχεις στα δικά σου social media και όλοι υπονόησαν ότι είσαι ευκατάστατος...

Όταν οι φίλοι μου στα 16 τους έπαιρναν χρήματα από τους γονείς τους για να αγοράσουν ένα μηχανάκι και να κάνουν βόλτες, εγώ σε εκείνη την ηλικία δούλεψα για να αγοράσω ένα και στη συνέχεια να το πουλήσω πιο ακριβά. Ήθελα πάντα να δουλεύω πολύ, να είμαι ανεξάρτητος οικονομικά. Έχω δημιουργήσει ένα all day restaurant, έχω ασχοληθεί με το εμπόριο και τα τελευταία δύο-τρία χρόνια καταπιάστηκα με τον τουρισμό, με ενοικιάσεις σκαφών, αλλά και με το γραφείο που έχω για μεταβιβάσεις αυτοκινήτων και έκδοση πινακίδων. Δεν κέρδισα μόνο χρήματα, έχω χάσει κιόλας, ειδικά τα χρόνια της κρίσης. Αλλά είμαι περήφανος γιατί αυτήν τη στιγμή δεν χρωστάω ούτε ένα ευρώ σε κανέναν. Αλλά πλούσιος δεν είμαι. Εδώ έφτασαν στο σημείο να γράψουν ότι ο πατέρας μου έχει πτηνοτροφείο και ήταν χορηγός στο “Big Brother”!

Και αφού έχεις δημιουργήσει μια τόσο ωραία ζωή, για ποιον λόγο πήγες στο ριάλιτι;

Μπήκα για να καταπολεμήσω τις φοβίες μου, να μάθω να συνυπάρχω και με άλλους ανθρώπους αλλά και για το έπαθλο.

Είχες δηλώσει πολλές φορές ότι το έπαθλο αν το έπαιρνες θα πήγαινε για έναν ιερό σκοπό, αλλά ποτέ είπες για ποιον. Μπορείς τώρα να το πεις;

Αρχικά θα κάλυπτα κάποιες ανάγκες της οικογένειάς μου και το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων θα το διέθετα για τα παιδιά που νοσούν από καρκίνο σε διάφορα ιδρύματα. Έχω μεγάλη αδυναμία στα παιδιά και ήθελα να τα βοηθήσω. Δεν επιιυμούσα να το πω όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι, γιατί δεν ήθελα να θεωρήσει ο κόσμος ότι “ο Κεχαγιάς “γλείφει” για να πάρει τα λεφτά”. Δεν ήθελα να ξεφτιλίσω τον εαυτό μου μπροστά στις κάμερες για το έπαθλο. Ήθελα να παραμείνω γνήσιος όπως είμαι στην κανονική μου ζωή. Αν τελικά ο κόσμος δεν ήθελε να έχει ένα τέτοιο προφίλ ο νικητής του “Big Brother” είναι απολύτως σεβαστό.

Στα περισσότερα επεισόδια σε βλέπαμε να είσαι διαρκώς μαζί με τη Σοφία. Ήσουν όντως αποτραβηγμένος από τους υπόλοιπους παίκτες;

Φυσικά και έκανα παρέα με όλους τους υπόλοιπους αλλά και με τη Σοφία, γιατί με εκείνη ήθελα να είμαι. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που δεν έχετε δει. Στοχευτήκαμε εμείς οι δύο γιατί περνούσαμε ως “αντρόγυνο”.

Ποτέ δεν υπήρξε έστω και μια στιγμή που ήρθατε και ερωτικά πιο κοντά με τη Σοφία;

Επειδή άκουσα και από ορισμένους συμπαίκτες μου να λένε ότι ήταν ψεύτικη η σχέση μας, εμείς καταρχάς με τη Σοφία ποτέ δεν δηλώσαμε ότι έχουμε σχέση. Οπότε προς τι αυτά τα σχόλια; Ήμασταν -και είμαστε ακόμα- πολύ κοντά μεταξύ μας. Δεν μπήκα στο παιχνίδι για να “βγάλω” γκόμενα ούτε και εκείνη για να βρει αγόρι. Αν είχαμε στρατηγική, θα το παίζαμε ζευγάρι και θα φιλιόμασταν όλη τη μέρα μπροστά από τις κάμερες. Δεν έχει γίνει τίποτα ερωτικό μεταξύ μας. Συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι κι αν γίνει κάτι παραπάνω, αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Αν συμβεί κάτι, εμείς πρώτοι θα το πούμε.